maanantai 11. joulukuuta 2017

Lahjaksi puisia herkkuja ?


 


 
 
 
Viikonloppuna oli keskimmäisen ensimmäinen voimisteluesitys, mutta onneksi sain työkuviot järjestettyä niin, että pääsin mukaan esitykseen. Niin tärkeää, että olimme kaikki kannustamassa neitiä ja miten ihania upeita esityksiä siellä oli. Esityksen jälkeen kaksi vanhinta lähtivät yökylään pojan kummitädille ja kuopus sai laatuaikaa meiltä yksin. Leikimme yhdessä kahvilaa. Sain hiljattain Jollyroomista suloisen paketin lapsille. Paketissa tuli
Alice & Fox - leikkisetti, jossa on suloisia puisia leivonnaisia, kuppeja sekä pienet puiset aterimet. Veitsi, jolla kakkupalat saa näppärästi leikattua. Herkuissa on magneetit, joilla ne pysyy kasassa. Herkut voi säilyttää kahvallisessa laatikossa, kun leikit on leikitty. Alice & Fox - leivontasetissä on mukana metallinen kulho, kananmunia, jotka saa rikottua sekä vaaka punnitsemiseen. Settiin kuuluu myös jauhoja, sokeria, monitoimikone, kuorrutteet kakun koristelua varten sekä mittakannu. Monitoimikoneessa on liikkuvat osat, joten se tuntuu kuin aidolle koneelle. Täydellinen setti herkkujen leivontaan. Kuopus on juuri siinä iässä, että kaikki kotileikkiin liittyvä kiinnostaa todella paljon. Leikkikeittiö tarvikkeineen on leikkimökissä talven yli, mutta Jollyroomista aikoinaan saatu Alice & Fox - hylly toimii oikein hyvin myyntivitriininä herkuille. Kuopus odottaa jo kovasti 3v. synttäreitään ja harva se päivä leipoo meille kakkuja huoneessaan.
 
 
Rakastan itse antaa lapsille lahjaksi leluja, jotka lisäävät lapsen mielikuvitusta ja luovuutta. Puuleluja suosin erityisesti sen takia, että maailma hukkuu muoviin. Puulelut ovat myös ekologisia ja parhaimmillaan ne kestävät sukupolvelta toiselle. Puuleluissa on nostalgiaa !
 
 
Eikös ole suloisia herkkuja ?
 
 
 
 
 
* Tuotteet saatu, yhteistyössä Jollyroom

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !