tiistai 21. marraskuuta 2017

Luonnonkosmetiikkaa perheen pienille + alekoodi
  Pitkästä aikaa kosmetiikkapostausta ja tällä kertaa perheen tärkeimmille minityypeille. Itselläni on herkkä iho ja tähän aikaan vuodesta myös lasten iho on normaalia kuivempi. Erityisesti jalat kuivuvat herkemmin. Lasten ihonhoidossa käytän vain luonnonkosmetiikkaa ilman vierasaineita tai kemikaaleja. Sain ihanasta Li´l Decorista lapsille testattavaksi Merakin ylelliset uutuus mini - tuotteet. Luonnollisuuden lisäksi itselleni plussaa tuo tietysti esteettisen kauniit purkit. Yksinkertainen on vain niin kaunista. Miten kaunis tuoteperhe kylpyhuoneessa ! Trioni on testaillut tuotteita nyt parin viikon ajan ja kokemukset ovat olleet todella positiivisia. Innoissaan he olivat erityisesti siitä, että tuotteet toimivat pumpulla. Jopa pienin osaa pumpata saippuaa käsiinsä ilman apua ja tuotetta tulee kerralla sopiva määrä. Ei pelkoa, että purkki kaatuu ja valuttaa lattialle. Mieto hajusteeton tuoksu on käytössä miellyttävä eikä shampoo tai saippua kirvele silmiin joutuessaan. Kosteusvoide, joka sisältää aloeveraa imeytyy nopeasti ja tekee ihosta samettisen pehmeän pesun jälkeen. Sitä on äitikin tiuhaan testaillut :)

Meillä pienin viihtyy iltaisin rauhoittavassa lämpimässä kylvyssä. Se on tuonut apua vatsaongelmiinkin. Luonnollinen sieni on mitä parhain lapsen herkän ihon pesuun. Sieni on 100 % luonnollinen ja täysin biohajoava. Se kastellaan ja kevyin pyörivin liikkein hierotaan iholla. Kuopus nauttii suunnattomasti pesuhetkistä. Kiitosta saa myös puinen harja. Vihdoin meillä on harja, jolla herkkäpäänahkaisen kuopuksen hennot hiukset saa harjattua ilman huutoa. Takut saa selviksi eikä tosiaan satu yhtään. Harjatyyny on luonnonkumia ja se joustaa harjatessa. Harjan muoto sopii myös täydellisesti pieneenkin käteen ja siksi sillä on mukava itsekin harjailla.

Kylpytuotteet ovat mielestäni ihana lahjaidea pukinkonttiin, jos haluaa ostaa jotain käytännöllistä, mutta samalla ylellistä. Ihana pyyhe tai joku kylpylelu pakettiin vaikka kaveriksi. Nyt voitte halutessanne hyödyntää loistavan tutustumistarjouksen juuri näihin ihaniin Meraki mini - tuotteisiin Li`l Decorin verkkokaupassa. Saatte -15 % alennuksen sunnuntaihin 26.11 asti koodilla : merakimini 

 
* Tuotteet saatuEi kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !