tiistai 18. heinäkuuta 2017

Hurmaavat pionit ja arvonnan voittajat

   Niin mieletön viikonloppu oli säiden puolesta ja muutenkin, kun miehellä alkoi loma. Lauantaina kävimme poimimassa koko perheen voimin mansikoita pellolta, mutta homma jäi vähän kesken sillä lapset väsähtivät kuumuudessa. Noin 7kg saatiin kuitenkin kerättyä, mutta melkein triplamäärä tarvitaan, jotta selvitään edes marraskuulle asti. Toivottavasti ennätetään tässä tehdä vielä uusi keikka tai sitten ostetaan kaupasta valmiiksi poimittuja. Helpommalla pääsee niin, vaikka itsepoiminnassa on se oma fiiliksensä. Sunnuntaina vietin omaa aikaa ystävien kanssa keskustassa. Kävimme testaamassa kehutun napolilaisen pizzerian Via Tribunalin. Kuola valuen katsoin ystävieni pizzoja, sillä itselleni oli pieni pettymys kun paikasta ei saanut pizzaa gluteenittomana, mutta tietysti oma vikani kun en selvittänyt asiaa etukäteen. Mieheni on kehunut paljon Oulunkylässä sijaitsevan Capperin pizzoja  ja meillä onkin suunnitelmissa mennä sinne vielä nyt kesän aikana yhdessä treffeille ( sieltä saa gluteenittomana, jippii !! ). Oletteko testanneet paikan ?

Plastexin kastelukannut on vihdoin arvottu, anteeksi viivästyminen. Onni suosi tällä kertaa :
" Täti Ruskea ",  " Teija Hämäläinen " ja  " TiinaS " . Onnea voittajille ja kiitos osallistumisesta.
Osalla olikin sähköpostiosoitteet, mutta " Täti Ruskea ", laittaisitko vielä sähköpostilla tietosi, niin saadaan kannut matkaan . Kaunis kiitos.

Heinäkuun loppu häämöttää, mutta pionit ne vielä kukkivat. Omalla pihalla on vielä yksi valkoinen nupullaan, mutta nämä vaaleanpunaiset leikkaisin mummoni pihalta perjantaina. Tätä lajiketta haluan omalle pihallekin, joten täytyy syksyllä käydä kaivamassa mummon kukkapenkkejä. Käytiin muuten samalla reissulla Suomen Rautatiemuseossa Hyvinkäällä. Olen itse siellä lapsena käynyt kummini kanssa ja tykkäsin niin paljon. Hassua miten tarkasti muistin vielä osan näyttelystä, vaikka olen ollut pieni siellä käydessäni. Upeita vanhoja junia, mm. Venäjän keisareiden juna. Omat lapset tykkäsivät myös kovasti ja teki näyttely vaikutuksen myös mieheeni. Suosittelen piipahtamaan siellä. Alle 7v. lapset ovat ilmaisia ja aikuisen lippu maksaa 9€.

Kohta viedään pienin hoitoon ja vietetään vähän laatuaikaa kahden vanhemman kanssa. Ihanaa tiistaita !

1 kommentti :

Kaunis kiitos kommentistasi !