torstai 11. toukokuuta 2017

Melkein jo eskarilainen


  

   * Yhteistyössä Nona K ja Lasten PR


                                                                   Pojan asu:

                                                             Paita Wheat , saatu NONA K
                                                             Farkut & takki  H & M
                                                             Kengät Adidas

   Miten jäätävän kylmää viime päivät ovat taas olleet. Eilen maa oli valkoisena raekuuroista  ja meinasin todella kaivaa Parajumpersin kaapista takaisin käyttöön. Tälläkin hetkellä lunta leijailee taivaalta. Villapaidassa ja kevytuntuvatakissa kun ei tunnu tarkenevan. Säälle ei tietysti mitään mahda, mutta yöpakkaset toukokuussa on jo vähän liikaa ja pelkään pionien puolesta.  Flunssakaan ei tunnu parantuvan yhtään. Haaveilen niin matkasta. Toivottavasti pääsemme lähtemään kesällä jonnekin lämpimään. Syksyllä viimeistään.

Pojalla oli eilen eskariin tutustuminen ja hän halusi laittaa päälleen tämän NONA K:sta saadun Wheatin  Cars - collarin. Wheat tekee siis myös pojille kivoja printtivaatteita ja koska olen aina kammonnut hahmovaatteita, on kiva esitellä teille taas sellainen versio, josta itsekin tykkään.
Salama McQueen -paita on Wheatin ja Marvelin yhteistyötä. Kuusivuotias poikani on ohittanut " Autot " - vaiheen, mutta hän tykkää silti todella paljon tästä paidasta ja se sopiikin kivasti hänen rentoon tyyliinsä. Poika on usein miniversio miehestäni pukeutumisenkin suhteen, joten paita tekee asusta kivalla tavalla lapsenomaisemman. Adidaksen Stan Smithit poika toivoi meiltä syntymäpäivälahjaksi. 

 Kivaa torstaita teille. Muistakaahan osallistua Nona K:n mekkoarvontaan  :) Päiväkodilla on äitien iltapäivä, joten lähden sinne askartelupuuhiin.

  

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !