sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Talven must have - tuotteet ihon hoitoon


  Mia Höydön luonnonkosmetiikkatuotteet ovat jääneet pysyvästi käyttööni. Ne sopivat pintakuivalle iholleni niin täydellisesti ja lisäksi purkit ovat niin kauniita. Olen malttamattomana odotellut milloin ihanaan sarjaan saadaan taas täydennystä ja nyt uutuustuotteita on kaksi : SIEVÄ ja HELMI. Sain molemmat Mialta testattavakseni ja olen todella ihastunut näihin molempiin. Sievä on ihon kosteustasapainoa suojeleva laadukas, hellävarainen ja tehokas puhdistusvoide. Koostumukseltaan se on ihanan kermainen ja siksi sopii hyvin pintakuivalle iholleni etenkin näin talviaikaan. Se puhdistaa ihon tehokkaasti meikistä ja liasta jättäen ihon samalla kosteutetun pehmeäksi. Silmämeikki puhdistuu tällä samalla tuotteella myös näppärästi. Tykkään itse käyttää kasvojen puhdistuksessa aina konjakkisientä, jolloin puhdistus on vielä tehokkaampaa ja todella hellävaraista.  Oletteko muuten kokeilleet konjakkisientä ihon puhdistukseen ?

Kasvonaamioiden suurkuluttajana tämä kasvonaamio on todellinen HELMI. Helmi on ihoa heleyttävä ja elvyttävä kuorintanaamo ja todellinen tehohoito kaikille ihotyypeille. Se parantaa ihon kosteustasapainoa ja tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa. Silottaa tehokkaasti ihoa ja parantaa sen kestävyyttä kylmää vastaan. Se myös syväpuhdistaa ja imee itseensä epäpuhtaudet. Todellinen kauneusnaamio !


 Naamiota voi käyttää kolmella eri tavalla :


- Tehokkaasti ihoa uudistava ja kirkastava hoito : Tuote levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 10min. Naamio kostutetaan vedellä ja huuhdellaan pyörivin liikkein jojoba-helmien kuoriessa ihoa

- Hellävarainen  ihoa uudistava hoito : Tuote levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 10min. Naamio kostutetaan vedellä ja huhdellaan iho ilman mekaanista kuorintaa, jolloin naamio on erityisen hellävarainen.

- Pikakaunistaja : Tuote levitetään puhtaalle kostealle iholle ja huhdellaan pyörivin liikkein jojoba- helmien kuoriessa ihoa.


Pakkanen, kuiva sisäilma sekä lämpötilojen voimakkaat vaihtelut kuivattavat eniten ihoani talvisin joten kosteuttava ihonhoito on todella tärkeää. Nämä kaksi tuotetta ovat talvikaudelle ihan must have - tuotteet. Näiden tuotteiden jälkeen iho tuntuu jotenkin valmiiksi niin kostealle, että tuntuu kun olisi jo valmiiksi laittanut kosteusvoiteen kasvoille.


  Ps. Lisäkosteutusta talveen saa muuten Mia Höydön LEMPEÄ UNI - öljyseerumilla. Itse sekoitan mutaman tipan aamuin illoin SÄIHKE- kasvoveteen. Kasvoveden erityinen kosteuttavuus yhdistettynä öljyn sisältämiin rasvoihin ja vitamiineihin tuo iholle kaiken tarpeellisen kevyesti.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !