lauantai 9. heinäkuuta 2016

Muutama ravintolasuositus Tallinnaan

 Kuukauden sisällä olen piipahtanut päiväristeilyllä Tallinnassa jo muutaman kerran ja suunnitteilla on ehkä käydä siellä vielä lastenkin kanssa. Nyt maanantaina olimme siellä mieheni ja ystäväpariskunnan kanssa viettämässä vähän laatuaikaa. Tallinnassa oli silloin ihanan aurinkoinen ja lämmin sää, joten meillä oli oikein onnistunut reissu myös sään puolesta. Tallinnassa on lukuisia hyviä ravintoloita, mutta haluan vinkata teille muutaman todella kivan ravintolan, jossa kannattaa käydä syömässä.
F-hoone, joka sijaitsee Kalamajassa on ihanan persoonallinen ja trendikäs ravintola. Ei fine dining hifistelyä, mutta ehdottomasti käymisen arvoinen paikka. Hinnat ovat edulliset ja ruoka todella hyvää. Sinne kannattaa kyllä varata pöytä etukäteen, sillä meilläkin kävi ihan tuuri, että saimme pöydän päivällä. Telliskiven alue Tallinnassa on muutenkin ihanan rento täynnä kivoja ravintoloita ja pieniä putiikkeja. Nyt maanantaina kävimme vanhassa kaupungissa Rataskaevu 16 nimisessä ravintolassa, jonka valitsin meille Tripadvisorin asiakasarvioiden perusteella. Tännekin kannattaa tehdä etukäteen pöytävaraus, sillä paikka on todella suosittu. Täällä selkeästi panostetaan ruokaan ja palvelun laatuun. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen paikka. Annokset ovat reiluja ja esteettisesti todella kauniita. Tunnelmakin todella kodikas. Pidän erityisesti Tallinnassa siitä, että myös lapset huomioidaan paremmissakin ravintoloissa. Useissa ravintoloissa on nimittäin pieni leikkipaikka. Näissä molemmissa suosittelemissani paikoissa voi siis hyvin käydä myös lasten kanssa. Tallinnasta on pakko aina napata jotain kukkia mukaan. Nyt mukaani tarttui tämä kaunis hortensianoksa, joka maksoi vain 5€.

Mukavaa lauantaita !


2 kommenttia :

 1. Kiitos vinkeistä. Tarkoitus olisi mennä koko perheen voimin käymään (lapset eivät ole vielä käyneet koskaan Tallinnassa).
  Mukavaa alkavaa viikkoa - toivottavasti pian nähdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää nähdä, ehdottomasti :) Tallinna on niin ihana paikka. F-hoonen edustalla on pieni leikkialue ulkonakin. Kivaa viikkoa sinnekin! Ollaan yhteydessä :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !