torstai 31. maaliskuuta 2016

Bambimekko
   Lastenvaatteet on yksi paheistani. Itselleni on tärkeää, että lapset on siististi puettuja, vaikka välillä huvittaa, että lasten myötä oma pukeutuminen ei aina ole niin siistiä. Kun kolme lasta täytyy saada vaikka kerhoaamuina ulos ovesta puoli yhdeksään mennessä, saatan huomata kiireessä lähteväni paidassa, jossa on joku jättikokoinen tahra. Ei onneksi vakavaa ja niin meidän arkea hah.
Kolmevuotias tyttömme on aika tarkka vaatteistaan ja pääasiassa valitsee itse päivittäin vaatteet kaapistaan. Yllättävän hyvin hän osaa valita vaatteet, jotka sopivat toisiinsa. Tämä bambimekko on todella taitavan kaverini tekemä ja yksi neidin suosikeista. Olen tilannut Taija kaveriltani useita vaatteita lapsille sillä hänellä on silmää tehdä ihania ja käytännöllisiä vaatteita. Erityisesti pojan vaatekaappi on täydentynyt lukuisilla vaatteilla, sillä hoikalle pojalle tuntuu olevan hankalaa löytää hyvin istuvia vaatteita. Uskon vahvasti, että Taijasta kuullaan vielä ja ja itse asiassa hänet hiljattain valittiin monien joukosta suunnittelemaan ja valmistamaan Bloome Copenhagenin uusista kankaista vaatteet. Niin ylpeä :) Taijaa voi muuten seurata instagramissa .
Vielä kahden pojan äidin aika ei riitä valmistamaan vaatteita " liukuhihnalla ", mutta ainahan häneltä voi kysellä, jos hän vaikka ehtisi ompelupuuhiin.
Mukavaa päivää teille !

Ps. Lasten kevätvaatteista toivottiin muuten postausta, koitan sen saada tässä pian aikaiseksi.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !