maanantai 1. helmikuuta 2016

Tyylikäs lämpöpussi, Sleepbag.dk

 Kuopus on meillä tottunut nukkumaan päiväunensa raittiissa ulkoilmassa, sisällä nukkuessa unet tuntuvat jäävän aina vähän kesken. Vielä muutama viikko sitten pakkaset lähentelivät  kolmeakymmentä ja silloin neiti toki nukkui sisällä. Meillä on Bugaboon rattaat ja niissä ollut talvikäytössä jo esikoiselle aikoinaan käytettynä hankittu makuupussi. Nyt kuopuksen kohdalla huomasin, ettei se pidä enää niin lämpimänä. Varpaat ja sormet saattoivat olla kylmät, vaikka pussin sisällä nukkui kerrospuettu ja topattu tyttö villapeittoon käärittynä.

 Lasten PR lähetti meille testattavaksi  Geffer Groupin maahantuoman  Sleepbag.dk lämpöpussinSleepbag.dk on tanskalainen yritys, joka pussit suunnittelee ja valmistaa. Lämpöpussi on tarkoitettu 0-3 vuotiaille lapsille. Nämä lämpöpussit valmistetaan käyttäen laadukkaimpia materiaaleja ja uusinta teknologiaa. Näissä käytetään mm. NASAn astronauteille kehittämää Outlast-materiaalia säätelemään pussin sisälämpötilaa ja kosteutta juuri lapselle sopivaksi sekä korkealaatuista mikrokuitua suojaamaan sateelta ja tuulelta. Lämpöpussin vuori on muhkeaa pehmeää plyysiä. Pussit on mielestäni tietysti myös todella tyylikkäitä ! Valitsin meille pussin denimin värisenä, sillä siihen ihastuin ensimmäisenä. Farkunsävy yhdistettynä konjakin värisiin remmeihin, tuo nimittäin kivaa kontrastia mustiin rattaisiimme.
Ehdin pussia testaamaan muutaman päivän kovemmillakin pakkasilla ja se todella piti lapsen ihanan lämpimänä. Neiti itse asiassa nukkui ulkona normaalia pidempään, kun ei tarvinnut nyt palella. Nyt leudommilla säillä olen pukenut tytön kevyemmin pussin sisälle.

 Tämä pussi on oikeasti todella lämmin ja monipuolinen. Pussia saa säädettyä helposti lapsen kasvaessa isojen nappien avulla. Pussi on konepestävä ja se kestää rumpukuivauksen. 
 Tätä pussia olisin kaivannut jo asuessamme Kalliossa. Tästä nimittäin saa tehtyä vauvalle käytännöllisen kantokassin erikseen ostettavalla pohjakovikkeella. Bugaboo vaunuissa sellaista ei ole valmiina ja kauhulla muistelen, miten ahtauduin vanhassa talossamme ihan minikokoiseen hissiin kahden nukkuvan lapsen kanssa. Vauvan koppaosaa jouduin pitämään hississä kallistettuna ja esikoisen sain mahduttua juuri ja juuri sivuttain. Välillä hississä oli kauppakassitkin mukana. Suurin pelkoni oli aina, että hissi jää jumiin ja olemme hississä toooodella ahtaissa oloissa. Kerran niin kävikin, mutta onnekseni hissi lähti sitten liikkeelle. Olisi ollut huomattavasti helpompaa kantaa vauva kantokassissa ja esikoinen vain ratasosassa hissiin.

Pohjakovikkeen lisäksi tähän saa ostettua myös erikseen leikkikaaret, jolloin pussista saa tehtyä leikkimaton.
Kätevä ominaisuus nimittäin sekin. Ehdottomasti paras ominaisuus on kuitenkin se, että yksi ja sama tuote palvelee koko sen ajan, mitä lapsi käytännössä istuu rattaissa.

  Meinasin unohtaa mainita, että pussin saavuttua
 myös esikoinen olisi halunnut ulos nukkumaan testattuaan miten ihanan pehmeä ja lämmin pussi on. Hän ei siis normaalisti enää nuku päiväunia. Keskimmäinen testasi myös pussia ja hyvin mahtui kolmevuotias pussin sisälle.

Mitäs pidätte ?4 kommenttia :

Kaunis kiitos kommentistasi !