perjantai 26. helmikuuta 2016

Ensimmäiset kaverijuhlat   Kolmevuotiaan tyttäremme My Little Pony - kaverisynttäreitä juhlittiin onnistuneesti keskiviikkona. Kavereita oli kutsuttuna yhteensä kymmenen, mutta osa ei päässyt tulemaan. Kuopus lähti juhlien ajaksi mummilaan hoitoon ja sankarin kummitäti oli juhla-apunamme. 
Kolmen aikuisen voimin parin tunnin kaverijuhlat sujuivat oikein rattoisasti.
  

    Muutamia kaverijuhlia avustaneena tiesin, ettei lapsille juurikaan maistu perinteinen kakku. Jäätelö sen sijaan uppoaa, joten tein helpon jäätelökakun mansikka - ja vaniljajäätelöstä. Sekaan laitoin vähän prinsessakeksejä ja kinuskikastiketta. 
Tarjoilut muutenkin pidin todella simppeleinä. Vähän suolaista ja makeaa, marjoja ja hedelmiä.     Pilttipurkeista tein lapsille omat nimikoidut mukit. Kun lapsilla on valmiina paikat pöydässä, ei tule ainakaan kinaa siitä, kuka istuu kenenkin vieressä. Purkit sai ottaa mukaan ja meillä lapsilla on niissä nyt värikyniä.    Juhlissa kannattaa olla joku pieni ohjelmanumero, jolla lapset saa kivasti keskittymään. Meillä ohjelmassa oli Pinkie Pie ponin hännänlaittoa, kynsienlakkausta, hiusten letittämistä sekä ponitatuointien laittoa.


   Aivan ihanat juhlat ja niin suloisia vieraita meillä. Neiti sai kivoja lahjoja, joista voisin tehdä oman postauksen vielä tällä viikolla. Kiitos vielä kaikille.

2 kommenttia :

  1. Tosi ihanat juhlat, kivasti hyödynnetty poniteema kaikessa, ja jäätelökakku huippu idea kyllä♡

    VastaaPoista
  2. Oi kun ihanat ja kauniit juhlat ovat teillä jälleen olleet - niin kiva nähdä kuvia! Ja tosiaankin söpöjä pikkuvieraita oli kyllä talo täynnä itse suloista syntymäpäiväsankaria unohtamatta! Tuo sänkykuva on mainio, kun kaikkien oli sinne hurmaavan verhon alle päästävä, hih. Kivoja ohjelmanumeroita ja kampaukset aivan upeita! Iso kiitos vielä E:n puolesta! <3 <3 <3 Sohvi

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !