keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Pojan huoneen päivityshaaveilua...


Kuvat : Pinterest


    On tullut hirveä himo uudistaa pojan huonetta, olen totaalisen kyllästynyt vanhaan sisustukseen. Onhan tässä jo kohta kaksi vuotta asuttukin. Haluaisin tehdä siitä taas vähän isomman pojan huoneen ja paljon raikkaamman. Mustaa ja valkoista. Ripaus paperin ruskeaa. Haluaisin hänelle jo täysimittaisen sängyn, jonka alle mieheni voisi rakentaa säilytyslaatikot, kuten muutamassa kuvassa yllä. Pojan nykyisestä huoneesta tulee jossain vaiheessa keskimmäisen huone, eli suurempaa " remonttia " ei kannata nyt tehdä, mutta mielessäni suunnittelen jo uutta huonetta ja jotain pientä päivitystä aion nykyiseen kyllä tehdä.


 Sellaista haaveilua täällä...
 

6 kommenttia :

 1. Tämähän tuli kuin tilauksesta! Kiitos kuvista siis. :D olen myös totaalisen kyllästynyt poikien huoneeseen, joten sielä alkaa kohtapuolin remppa. Musta-valkoista tulee siis sinnekin ja ripaus juuri jotakin paperinruskeaa. <3

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää huone mutta ymmärrän että toisinaan tekee mieli vaihtelua :)

  VastaaPoista
 3. Lastenhuoneiden sisustaminen on lempipuuhaani. Kuukausi sitten aloitettiin kotona iso myllerrys huonemuutosten parissa. Jokainen muutti jonnekin ja järjettömässä kaaoksessa ollaan eletty. Vieläkään ei oo valmista, mutta nyt alan ekaa kertaa uskoa siihen, että vielä joskus kaikki on paikoillaan. Ongelmana vaan tämä olematon aika, kun ei kaikkea viitsisi (eikä edes jaksa) yöunista ottaa. Olin alunperin ajatellut, että pikkupojat jatkavat yhteisessä huoneessa, mutta yllättäen huonejako syntyikin niin, että kaikki saavat omat huoneet (vauvalle tosin tulee vain oma nurkkaus meidän makkarista). Nyt sitten odotankin, että tämä suuren tavaroidensiirtelyurakan jälkeen pääsen vihdoin pääasiaan eli siihen huoneiden sisustamiseen ;) Työn alla siis huoneet teinille, esiteinille, eskarilaiselle, kerholaiselle (pian 4v.) ja vauvalle (pian 1v.). Jos innostut, niin laita lisääkin poikienhuoneinspiraatiota tulemaan :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia, joista moni toiminut/toimii myös meillä inspiraationa isoveljien huoneessa! :) Etenkin ekan kuvan työpisteitä oon kuolannut monesti ja toi huone, jossa sänky mustilla alalaatikoilla.. ah!!!

  Tea/ ihanahetki

  VastaaPoista
 5. Ihania haaveita!
  Nämä kävisivät hyvin myös koululaiselle -terveisin J 9.v. :)

  VastaaPoista
 6. Täällä on katseltu pinterestistä ihan samoja kuvia! Muutoksen käsissä meilläkin pojun huone, vanha sänky on jo myyty ja uutta olen ajatellut juurikin niin että alle mahtuu säilöön tavaraa. Itse poju tahtoisi parvisängyn! Ja aikas mustavalkoisin suunnitelmin täälläkin mennään, ja vaalea puu tulee osaksi värimaailmaa!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !