sunnuntai 6. syyskuuta 2015

Mukavuudenhaluinen mama

Täällä on kotiuduttu reissusta. Upea loma, mutta on se aina ihanaa palata kotiinkin. Lasten kanssa reissaaminen on aina vähän rankempaa, kuin normaali matkustaminen. Loppulomasta iski vielä raju rintatulehdus, joka vei voimani korkean kuumeen kanssa täysin. Särkyläkkeiden voimalla mentiin kotimatka ja yhä ollaan toipilaana. Ennen matkaa olin ennättänyt tilata itselleni uudet lenkkarit. Kevääksi jo yritin metsästää näitä Nike ROSHE ONE lenkkareita täysin mustana, mutta kaikki koot olivat silloin loppu. Nyt onnisti ja olen niin onnellinen uusista kengistäni. Olen vuosien saatossa tullut niin mukavuudenhaluiseksi, että voisin kulkea lenkkarit jalassa kaiken aikaa.  Lasten kanssa liikkuessa hyvillä kengillä on suuri merkitys, omat jalkani kun helposti väsyvät huonoissa kengissä. Näillä citylenkkareilla kehtaa lähteä kaupungillekin. Niin tyylikkäät vai mitä tykkäätte ?
Nike Roshea näkyi itse asiassa todella paljon Barcelonassakin. Mieheni himoitsee samoja kenkiä toisessa värissä vain. Pariskuntakengät. Ne itse asiassa on sitten jo toiset sellaiset. Niin söpöä haha !

Ihailen kyllä niitä äitejä, jotka lapsista huolimatta sipsuttelevat koroissa, omani kun taipuvat niihin enää vain juhliessa.


9 kommenttia :

 1. Voi tuollaiset haluaisin itsellenikin :). Kysyn myös teidän lattiasta. Olemme aloittamassa rakentamista ja haluaisin valkoiset lattiat. Kokemuksia, ideoita?

  Vakkari lukijasi ;)

  VastaaPoista
 2. lähti samantien tilaukseen :) IHANAT. Olispa kiva nähdä enemmänkin sun asupostauksia, oot stylemama :) -Annu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tykkäsit. Ehkä joskus voin jotain laittaa, inhoan olla
   kameran edessä ( ei yhtään luontevaa minulle ). Ehkä nyt syksyllä jotain
   Voisin postailla

   Poista
 3. Mäkin kaipaan lisää asupostauksia! Kengät on täydelliset! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä kivat. Tämä äiti inhoaa kyllä olla kameran edessä, mutta ehkä sitä joskus harvoin voi jotain asua
   laittaa tänne :)

   Poista
 4. Kyselen edelleen lattiasta, olisi kiva jos joskus vastailisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen. Olen itse + kaksi lapsista kipeänä. En ole ennättänyt vastailla.
   Kokemusta on vahatusta lattiasta ja tästä nykyisestä laminaatista.
   Nykyinen on osottautunut hankalaksi pitää puhtaana, puunsyyt kerää kaiken lian. Kolmen lapsen kanssa ei ennätä moppailla Ihan niin usein, kun se vaatisi. Valkoinen lattia ylipäätään on lasten kanssa arka.
   En valitettavasti osaa suositella nyt äkkiseltään mitään lattiaa, mutta jos joskus itse rakennamme, lattia on valkoinen
   Parketti tai riippuen talomallista betonilattia potentiaalinen vaihtoehto. Kannattaa hakea mallipaloja valkoisista lattioista
   Ja vähän itse testailla niiden kestävyyttä :)

   Poista
  2. Kiitos! Olemme myös suunnitelleet valkoista parkettilattiaa ja osaan taloa betonia. Saa nähdä miten onnistutaan valinnoissa.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !