lauantai 4. huhtikuuta 2015

Grillikausi avattu

 Alkuun ihanaa pääsiäistä teille kaikille. Meidän pääsiäiseen ei tänä vuonna kuulu perinteiset pääsiäisruoat eikä edes kotia ole koristeltu ruohoa kummemmin. Olen ollut vähän enemmän poikki, pienimmällä on ollut todella tehokas imukausi parin viikon ajan ja hän on oikeastaan syönyt kaikki yöt. Todella vähäisillä unilla on menty. Lisäksi niska-hartiaseutuni on jälleen aivan jumissa imettämisestä. Siitä taas seuraa inhottavat päänsäryt, että varsinainen oravanpyörä. Vajaa neljävuotiaallamme on lisäksi meneillään voimakas uhma ja hän koettelee toden teolla hermojani. Onneksi tytöllä on vähän jo hellittämässä pahin vaihe.
 Nyt maanantaina juhlitaan lasten yhteisiä synttäreitä, joten huominen menee täällä leipoessa. En niihin ole kauheasti jaksanut panostaa, mutta pojalla on vielä edessä kaverijuhlatkin. Niitä jos jaksan sitten enemmän miettiä.
Tänään päätettiin käynnistää grillikausi hampurilaisilla ja bataattiranskalaisilla.
Herkullista tuli. Millainen teidän pääsiäinen on ?

4 kommenttia :

 1. Paljon tsemppiä! Paketti saapui ja olemmekin päässeet sisältöä jo testaamaan, kiitos vielä kerran! :)
  Itsekään en ole hirveästi kerennyt pääsiäiseen panostaa. Pienen saapuessa maailmaan ei aika yksinkertaisesti riitä.
  Hän on vielä niin pieni joten on imetys tapahtuu 1-2h välein ja tunti on huomattavan lyhyt aika :D

  VastaaPoista
 2. Mukavaa pääsiäisen aikaa sinne :)

  VastaaPoista
 3. Nam mitä herkkuja :)
  Voima halauksia darling - mulla kanssa meni imettämisestä aikoinaan niskat ihan jumiin.. Kaameaa..
  Pian nähdään <3

  VastaaPoista
 4. Voimia ihan hurjan paljon! Olisikohan hieronnasta apua niskoillesi? Sauvakävely ja uinti tekisi myös hyvää. Suostuuko pienin ottamaan pullosta ollenkaan? Jos välistä jätät imettämistä vaikka päivisin vähemmälle ja annat oman maitosi pullosta ;) Yritä ottaa rennosti ja muistan että nuo uhmat tuntuu vielä väsyneenä entistäkin raskaammilta ja suuremmilta kuin ne onkaan. Grillailu herkkunne näyttää niin herkullisilta, nam. Voi kun pääsis jo itsekin grillaileen. Teitkö nuo bataatti ranskalaiset uunissa? Noita voisi kokeilla, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !