tiistai 3. maaliskuuta 2015

Uutta pojan huoneessa

 Pitkään himoitsemani String pocket hylly on ollut nyt muutaman viikon pojan seinällä, jippii. Pitkään mietin ostammeko hyllyn mustana vai valkoisena. Kumpikin olisi pojalle nimittäin sopinut, mutta hyllyn on tarkoitus palvella pitkään joten päädyimme neutraaliin valkoiseen. Ajatus hyllyn takana on, että se voisi kulkea pojan matkassa vielä joskus tulevaisuudessakin, kun hän muuttaa kotoa pois. Tavarat hyllyllä vaan elävät pojan kasvaessa, jos poika vaan itse tykkää siitä vuosien päästä.
Hylly päätyi seinälle, johon sitä olin ajatellutkin.
Usein se ensimmäinen visio nimittäin on paras. 
Samalla pojan taulu päätyi seinälle. Tuota kuvaa katsellessa pienimmäinen
muistuttaa muuten todella paljon isoveljeään.

Tyynyihin " seonneena " päädyin hankkimaan pojalle jokin aika sitten Numero74 mallistosta tuon norsutyynyn tähtityynyn sijaan. Ihania eläintyynyjä on muitakin ( esim. ylisöpö vaaleanpunainen kirahvi ) ja niitä voi tiedustella Nougatista
Verkkokauppaan asti ihanuudet, kun ei vielä ole ennättäneet.


8 kommenttia :

 1. On kyllä kivan näköinen huone! Me olemme miettineet String pocket -hyllyä pojalle ihan 1 -vuotis lahjaksi, juurikin ajatuksena, että se voisi kulkea sitten tulevaisuudessa mukana. Niin paljon leluja tulee joka tapauksessa ja on jo omasta takaa, niin olisi edes jotain pysyvää muistoa! Nuo vauvataulut teidän lapsista on kyllä aina vaan niin ihanat. <3

  VastaaPoista
 2. Tätä postausta olinkin jo odotellut ;) Hyvältä näyttää hylly! Juuri samoista syistä olemme päätymässä valkoisiin Stringeihin. Viime viikolla siivottiin perusteellisesti esikoisen huone ja nyt olis aika tilata sinne Pocket-hylly. Vähän vielä tuumaillaan sitä, että kannattaisiko Pocketin sijaan kuitenkin ostaa vastaava pala String Systemiä eli syvemmillä hyllyillä kuin Pocket. Toisaalta tuo Pocket vaikuttaa juuri sopivan "kevyeltä" ratkaisulta. Teinille vaan saattaisi jossain vaiheessa olla kiva se String Systemin varaan rakennettu työpöytä ja siksi mietin myös sitä ratkaisua. Seuraavaksi meillä on vuorossa 11-vuotiaan huoneen uudelleenjärjestäminen. Teinin huonetta järjestellessä muistui mieleen ne monet eri vaiheet ja ratkaisut huoneessa, johon hän muutti 3-vuotiaana (silloin kun meidän talo valmistui). Seinähyllyjäkin on ollut muutamaa eri versiota ja kuten sanoit, tuo Pocket-hylly olisi kestänyt aikaa,vauvasta vaariin, erilaisia tavaroita vaan kantaen. Nyt hyllyn alle/viereen on tarkoitus rakentaa pieni lukunurkkaus nojatuolin ja jalkalampun kera. Samaan yhteyteen tulee myös "farkku&hupparinaulakko".

  VastaaPoista
 3. "Äiti, äiti mä haluun tollasen norsutyynyn!" kuului aamupalapöydässä kun meidän herra näki tuon sängyn. Meillä pojun huoneessa aika samanlainen tunnelma. Sama hylly ja lipasto alekkain. Harmoonista ja kaunista!

  VastaaPoista
 4. Ai kun nättiä. Mistä Batman naamari on ostettu? Saisiko myös neitien huoneesta toivoa postausta? K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Neidin huoneessa vaihtuu vähän
   Järjestys. Kunhan saan sen valmiiksi niin
   Postausta tulossa. Naamari ebaystä, muutaman
   euron maksoi.

   Poista
 5. Aivan ihana blogi sinulla, enpä ole ennen tainnut kommentoida vaikka jo pidempään täällä olen kurkkinut :)
  Mikä tuo keltainen lipaston hyllyllä pilkahtava traktori on? :) Olen etsinyt 2 vee pojalle traktoria kun ne on nyt niiiin suosikkeja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Petra. Se on Pintoyn. Stocka taitaa myydä nykyään.
   Tuo on ostettu Hakaniemen kauppahallista

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !