torstai 11. joulukuuta 2014

Nougatin minimallisto verkkokaupassa Nyt se on täällä, nimittäin Nougatin mallisto ihanille & rakkaille minityypeille ja vielä ennen joulua. Ihan mahtavaa . Mallistosta löytyy siis mm. nämä numero74  kauniit tuotteet, joihin itse olen aivan rakastunut. Malliston alle on tulossa paljon muutakin, mutta osa tuotteista vielä matkalla. 
Lapsille suunnatut tuotteet lisättiin nougatin normaalin verkkokaupan puolelle nyt suuren kysynnän takia. Hih aika ihanaa, että muutkin teistä rakastuivat näihin. Mistä tykkäätte eniten ? Tammikuussa tuotteet siirtyvät nougatMININ alle, mutta tilauksia pystyy siis jo tekemään, vaikka vielä pukinkonttiinkin. Itse ostin juuri lasten ensimmäiselle serkulle sairaalaan lahjaksi tuon roosan tähtityynyn ja kovasti vanhemmat tykkäsivät lahjasta. Roosa tyyny odottelee myös meidän omaa vauvaa. Aiemminhan ostin neidille mallistosta nämä. Seuraavaksi ajattelin hankkia viirinauhan, kunhan osaan päättää sävyn ja mahdollisesti pojalle oman tähden. Tuo katos on muuten aivan ihana, mutta neidin huoneeseen se ei valitettavasti mahdu.Vauvan sängyn yläpuolellakin katos toimisi ihanasti vai mitä tykkäätte ?Nougatin verkkokauppaan tästä

6 kommenttia :

 1. Nämä on niin suloisia! Tähtityyny (tai pari) ja viirit on pojalle saatava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on :) mä en vaan osaa päättää viirinauhan sävyä..
   Annan hautua ajatusten hahah.

   Poista
 2. Ihania! Vähän vaan arveluuttaa ostaa, kun vesipesua ei suositella..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse kyllä ajattelin varotuksista huolimatta pestä koneessa.
   Valitsen vain " kevyemmän " ohjelman. En usko, että
   Niille mitään käy.

   Poista
 3. Hei, blogistasi nämä ihanuudet ensi kertaa näin ja kiitos ihanasta vinkistä. Tänään sitten heti tilasin harmaan ja nuden viirin, ja isoja tähtityynyjä vielä odottelen. Blogisi on ihana, ja yksinkertaisesti kaunis.

  Jonna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Jonna sanoistasi. Tuotteet on niin herkkuja.
   Vielä pähkäilen mihin viirin itse päädyn.. Ehkä kahteen :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !