tiistai 16. joulukuuta 2014

Lahjat pakettiin


    Lahjaideat - arvonta on suoritettu ja voittajaan olenkin ollut jo yhteydessä. Kiitos kaikille osallistuneille ja paljon onnea vielä itse voittajalle. Kiitos myös
 Oy Perkolle, joka arvonnan mahdollisti. Meillä täällä jälleen sairastetaan. Onkohan jo neljäs viikko putkeen, en enää pysy laskuissa mukana.. alkaa riittämään tälle äidille. Poikaan iski viime viikolla korvatulehdus ja nyt on sitten neidin ja minun vuoroni sairastaa. Yöt tytön kanssa ovat olleet todella rikkonaisia ja unet siksi jääneet vähälle. Toivottavasti saan itseni pian kuntoon, sillä h-hetki on niin lähellä. Eihän näille pöpöille tietysti mahda mitään, mutta en edes muista, koska olisimme päässeet ulkoilemaan lasten kanssa kunnolla , kun koko ajan joku on kipeänä. Eilen sain vihdoin aloitettua joululahjojen pakkaamisen ja tänään mies lupasi hakea meille joulukuusen pojan kanssa. Olen kinunnut kuusta jo hetken aikaa, mutta mieheni mielestä on ollut vielä liian aikaista. Hahah nyt sain tahtoni periksi, sillä muuten saattaisi koko kuusi jäädä hakematta. Kerroinkin aiemmin, kun tänä vuonna ensimmäistä kertaa osallistuimme lahjakeräykseen, jossa lahjoitimme paketin jollekin pienelle lapselle, jonka omilla vahemmilla talous on tiukilla ja joulun valmistaminen lapsille on haasteellista. Siitä tuli niin hyvä mieli. Nyt eräs ystävämme järjestää keräyksen erään lastenkodin osastojen lapsille ja kaveriporukalla muistammekin nyt 25 nuorta jouluna. Ihanaa, että vastaavia keräyksiä on paljon. Ihmiset oikeasti haluavat auttaa ja välittävät. Pienikin apu on toiselle niin suuri.
 
Illaksi ajattelin tehdä vielä riisipuuroa ja jos vain jaksan, niin piparkakkutalon seinät pitäisi saada uuniin. Huomenna olisi lasten kanssa tarkoitus koristella talo.
 
Mukavaa iltaa teille !


4 kommenttia :

 1. Onpa kauniit lahjat! Tuo mustavalkoinen papaeri on todella upeaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Paperi on Tine K:n mallistoa ja ostettu Nougatista :)

   Poista
 2. Täytyy kyllä sanoa, että ihailen suuresti sitä miten paljon saat aikaiseksi vaikka kotona on kaksi pientä lasta ja masussa vielä yksi lisää. Itse kun en tunnu saavan mitään kivaa tehtyä näiden kahden pienen poikani kanssa.. Iso hatunnosto sinulle! Toivon, että vielä jonain päivänä pystyisin itse samaan ja pystyisin palaamaan blogi-maailmaan oman blogini myötä.

  Tsemppiä hurjasti viimeisiin päiviin!

  VastaaPoista
 3. Komppaan Heidiä, olet kyllä aika ihmenainen!

  Ja hienoa, että olette muistaneet myös huonompiosaisia tänä vuonna. Paikallislehdessä oli juttua, että meidän maakunnan sosiaalihuollossa olisi eniten tarvetta murrosikäisten poikien paketeille ja mulle tuli vähän paha mieli, kun olen itse syyllistynyt ajattelemaan, että lahja-avut menisivät joillekin pikkulapsille/pikkulapsiperheille. :( Ajattelinkin seuraavana vuonna ottaa sieltä lahjonnan kohteeksi jonkun vähän vanhemman. Myös tuommoinen isompi keräys kaveriporukalla voisi tulla kyseeseen, kiitos ideasta!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !