keskiviikko 10. joulukuuta 2014

Kauan kaivattu autorata   Tähän Sebran pelkistettyyn autorataan ihastuin useampi vuosi sitten Tanskassa.  Pojan ollessa ihan pieni harmittelin, kun olisin sen halunnut hankkia ja suureksi pettymyksekseni sitä ei myyty täällä missään. Tanskasta sain vastauksen, että se on poistunut mallistosta kokonaan. Luovutin etsinnän kunnes nyt viikonloppuna Porvoon Riimikossa silmiini osui pöydän alla tuttu rata. Tuntui vähän epätodelliselle, sillä en ole aiemmin niitä siellä nähnyt. Onnesta soikeana ostin viimeisen ratapaketin pojalle, vaikka tosiaan välttelen ostamasta lapsille leluja ilman " syytä ". Tämä oli kohtalon sanelemaa selvästi hahah. Kauniit & kestävät lelut on tämän äidin mieleen, joten tämä oli hyvä hankinta. Rata kasataan palapelin tavoin ja sitä säilytetään tuossa kauniissa puulaatikossa. Radalla on ehditty ottaa jo monet kisat ja siitä riittää iloa pitkäksi aikaa.

Yritän pyöräyttää tänään, viimeistään huomenna kivan joululahja-arvonnan !
Pysykää kuulolla.

Mukavaa keskiviikkoa.
5 kommenttia :

 1. Oliko se myös pojan mieleen, vai vaan äidin? ;-) Itse tykkään kaikesta esteettisestä ja minimalisesta mutta olen saanut huomata, että lapsillani on aivan eri maku. On ollut pakko antaa aika paljon periksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa on pojankin mieleen ja toki olisin sen jättänyt
   ostamatta jos ei olisi ollut mieleinen. Toistaiseksi ainakin äidin & pojan maku
   osuu yhteen hahah

   Poista
 2. Oi miten tyylikäs! :D Mä ainakin ostaisin tollasen, jos mulla ois poika (enkä kyllä kysyisi että onko mieleinen) :D

  VastaaPoista
 3. Jopas ovat osanneet suunnitella silmää hivelevän autoradan. Ei mitään ylimääräisiä muovikilkuttimia vaan selkeetä ja kestävää, jää tilaa sille leikille kun ei ole jo valmiiksi keksitty kaikki :) Heti tältä näkemältä olisin kummipojalle moista alkanut etsiä, mutta höhh, kun ovat valmistuksen lopettaneet. Onneksi teille löytyi vielä :) Alankin tässä pähkäillä, miten voisin moisen tehdä itse. Kuviosahalla vanerista, mutta pah, puuttu se saha :D (Ja se saha tuskin lienee kovin kompakti hankinta kerrostalokämppään.)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !