sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Viikonloppu    Viikonloppu on taas mennyt vauhdikkaasti. Tänään juhlimme isejä isommalla ystäväporukalla perinteisesti brunssilla. Siitä on tullut kiva tapa meille. Lapset saavat samalla viettää aikaa yhdessä. Meillä on äitienpäivänä kuusi ja isänpäivänä viisi paikkaa, jossa olisi ihanaa vierailla, mutta pienten lasten kanssa on aivan mahdotonta käydä kaikkialla, kun lapset väsyy. Kaikki isovanhemmat asuvat onneksi lähellä, joten vierailemme heillä sitten muuten. Olen suunnattoman onnellinen, että lapset saavat viettää aikaa myös meidän omien isovanhempien kanssa. Heillä on paljon rakkaita ihmisiä elämässään. Suuri rikkaus.
Eilen pidimme joulukorttikuvaukset yläkerrassamme. Hieman haastavaa puuhaa saada kaksi vauhdikasta lasta onnistumaan kuvassa yhtä aikaa, mutta eiköhän joukossa joku onnistunutkin ollut. Toisaalta ne tilannekuvat ovat yleensä niitä parhaimpia. Pian pääsen näpertämään joulukortteja, en malta odottaa. Rentouttavaa puuhaa keskittyä  niihin.
Remonttikin on edistynyt niin, että yläkerta on pohjamaalattu ja alakerrassa on jo osittain jalkalistat.
Hiljaa hyvää tulee. Ensi viikolla alkaa muuten mammaloma jälleen. 
Niin nopeasti on raskaus taas mennyt.

Ihanaa isänpäivää vielä näin myöhään ! 

5 kommenttia :

 1. Ihana kuva! Mukavaa isänpäivän iltaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuva :) Meilläkin joulukorttikuvaukset tässä joku päivä, liian monta ideaa joista valita ;)

  VastaaPoista
 3. Ihana kuva! Me ollaan jo vuosia vietetty äitien- ja isäinpäivää kotosalla, samoin joulua. Arkena on jo niin monta pakollista menoa, että tuntuu liian stressaavalta lähteä raahaamaan isoa pesuetta paikasta toiseen. Meille saa sitten toki muut tulla, jos haluavat. Mäkin sain juuri eilen illalla idean meidän joulukuvaan. En tiedä tuleeko siitä lähetettävää korttia, mutta ainakin valokuvamuisto omalle perheelle. Eräs valokuvaamo ottaa tosi edullisesti joulukuvia ja menemme sitten sinne, saamme kuvan koko perheestä. Onpas raskautesi todellakin edennyt nopeasti :)

  VastaaPoista
 4. Oi ihanuudet!
  Päivä päivältä he ovat aina vaan suloisempia ja suloisempia. Mä en ehkä koskaan lopeta ihailemasta näitä lapsia.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !