keskiviikko 26. marraskuuta 2014

Vastasyntyneen kuvaus kolmannelle lapsellemme


Kuvat : Laura Schneider

   Tässä ei tosiaan ole enää kauaa, kun meillä tuhisee taas pieni vauva. Vieläkin tuntuu vähän epätodelliselle. Kovasti poika pohtii näyttääkö sisko isille vai äidille ja mitä vauva toivoo joulupukilta lahjaksi. Vauvaa odotellaan meillä jo kovasti, koko perheen rakkain joululahja. Sisarustensa tavoin uusi pieni perheenjäsenemme kuvataan vastasyntyneenä. Tarkoitus on ikuistaa sisarukset myös yhdessä ja perhekuvakin on toiveissani. Koen vastasyntyneenä otettujen kuvien olevan niin rakkaita muistoja meille niistä ensihetkistä. Välillä ihan herkistyn katsoessani lasten kuvia. Sitä niin helposti unohtaa miten pieniä he olivatkaan. Piirteetkin muuttuvat nopeasti.
 Tällä kertaa päädyimme valokuvaaja Laura Schneideriin. Laura on kahden lapsen äiti ja erikoistunut vastasyntyneiden kuvaukseen. Lauralla on myös oma studio, jossa hän kuvaa vastasyntyneet. Koin sen todella tärkeäksi tällä kerralla, sillä uskon sisarusten jaksavan kuvaustilanteen uudessa ympäristössä paremmin kuin kotona. Ihastuin myös Lauran kauniin herkkään tapaan ikuistaa nämä pienet ihmeet. Värimaailma kuvissa on ihanan hillitty. Lauralla on myös valtava rekvisiittakokoelma kuvia varten.

 Olen vihdoin saanut aloitettua makuuhuoneemme seinälle valokuvakollaasin kokoamisen ja sinne on ihanaa lisätä sitten pienimmänkin tärkeät ensihetket.

Onko Laura teille entuudestaan tuttu kuvaaja ?


ps. Risteilyn voittajat paljastan huomenna

12 kommenttia :

 1. Ei ole tuttu, mutta oi voi miten ihania kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lauralla on todella kaunis tyyli kuvissa. Värimaailma
   Ihanan hempeä

   Poista
 2. Voi, kun vauvat on suloisia, ihania kuvia tuolla Lauran sivuilla <3
  Kylläpäs se aika tosiaan meneekin nopeaa! Meillä otettiin vauvakuvat viikon ikäisenä ja ne on kyllä niin kauniita kuvia ja ihania muistoja!

  VastaaPoista
 3. Niin kauniita kuvia Laura kyllä ottaa. Teidän lasten kuvat on kyllä ollut niin kauniita ja uskon, että näistäkin tulee tosi ihania. Mua harmitti etten käynyt kahden ekan kanssa vastasyntyneenä kuvissa, vasta puolivuotiaana mentiin kuviin. Kolmannen kohdalla korjattiin tilanne. Ihania kuvia muuten edellisessä postauksessa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura. Kuvat kyllä niin ihania muistoja.

   Poista
 4. Ajattele miten nopeasti vuodet kuluvat, ja miten ihmeellistä, että teille tulee jo kolmas lapsi. Muistan kuinka erään putkirempan keskellä kuljit L vasta vatsassa. ❤️ Tuntuu, että eihän siitä nyt niin pitkä aika ole. :) Meillä Lauran ottamia kuvia O:sta ja koko perheestä tulee katseltua joka päivä, ne on niin rakkaita muistoja ihan alkuhetkistä. Kuvauskokemuskin oli todella miellyttävä. Siitähän kirjoittelin silloin aikanaan täällä . Laura on niin taitava, että kuvaussessio tulee varmasti onnistumaan hyvin myös isompien lapsten osalta. Tsemppiä loppuraskauteen! ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän hurjaa miten nopeasti.. Vielä niin tuoreessa muistissa se rakennuspöly
   ja harjan katoaminen hahaha! Teidän kuvat O:sta oli kyllä niin ihanat, vaikutti
   valintaankin :) <3

   Poista
 5. Voi kääk miten suloinen pieni <3 <3 vauvat on niin ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Vielä vähän hassua, että kohta meillä täällä
   vauva. Lähipiiriinkin tulossa paljon vauvoja :)

   Poista
 6. Me kävimme Lauralla kuvauksissa kuopuksemme kanssa noin kuukausi sitten. Samalla otettiin myös veljes- ja perhekuvia. Kuvat tuottavat päivittäin iloa ja olen niin iloinen, että pitkänkin matkan takaa saimme kuvauksen onnistumaan. Viiden lapsen kanssa, joista yksi vastasyntynyt, mikään ei ollut itsestäänselvää. Jo alkuraskauden aikana löysin Lauran nettisivut ja ihastuin hänen tyyliinsä ja värimaailmaansa. Studio oli ihana ja värimaailma juurikin mielikuvia vastaava sekä Laura niin taitava vauvan kanssa. Kokemuksena sellainen, jonka tallensin syvälle muistolokeroihin. Teillä tuo ihanuus on vielä edessä :)

  VastaaPoista
 7. Laura on super! Meillä myös ihanat kuvat muistona.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !