keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Uusi huonekuusi


   Meillä on tänään herätty jo kuudelta. Silmät vähän äidillä ristissä, kun eilen venyi nukkumaanmeno itseltä. Onneksi on upea sää ja aurinkokin paistaa. Kahvi mukaan ja ulkoilemaan lasten kanssa. Olen inhottavassa flunssassa, mutta raitis ilma tekee sillekin hyvää. Tiedättekö, koko lokakuun odotin, että huonekuuset ilmestyvät myyntiin ja eilen odotus palkittiin. Viime vuotisen kanssa epäonnistuin, mutta nyt aion tehdä kaikkeni, jotta kuusi loistaa koko vuoden.
Glögikausikin on avattu, nam !

Aurinkoista keskiviikkoa !

8 kommenttia :

 1. Hei! Mistä tuo kaunis kori on peräisin?

  VastaaPoista
 2. Hei! Mistä tuo kaunis kori on peräisin?

  VastaaPoista
 3. Hei! Mistä tuo kaunis kori on peräisin?

  VastaaPoista
 4. Kiitos Hanna ihanasta blogistasi! :) Sinulla on paljon tavaroita Nougatista. Teetkö yhteistyötä kyseisen putiikin kanssa, saatko ostokset sieltä ilmaiseksi/edullisemmin? Tsemppiä loppuraskauteen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Kyseinen liike on ollut jo vuosia suosikkini ja siksi kotiin sieltä paljon teen hankintoja. Omasta ilostani postailen Nougatista usein. Mikäli teen yhteistyötä jonkun yrityksen kanssa, mainitsen siitä aina erikseen postauksen yhteydessä.

   Poista
 5. Huonekuuset on jotenkin symppiksiä. Teki mieli hankkia jo toinen, mutta maltoin mieleni. Kukkakauppias vinkkasi minulle näin, ettei kuusta saisi kastella liian usein, eikä sitä saa missään tapauksessa lannoittaa tavallisille viherkasveille tarkoitetulla lannoitteella, sillä se ei sitä siedä. Vain merileväuutetta sille sai antaa. Itse en ole antanut sitäkään, mutta näillä vinkeillä omani on kestänyt :) Omani juurelta bongasin muuten muutama kuukausi sitten sienen, sinne se vain oli kasvanut yhtäkkiä :D

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !