sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Sunnuntai remppaa   
 Täällä paiskitaan remonttipuuhissa tai oikeastaan mieheni. Itse keskityn joulukorttien tekoon  ja ajattelin siivota. Lapset on nyt hoidossa isovanhemmillaan, jotta hommat edistyy. Viime viikonloppu, kun meni itseltä sairastassa, ei remppahommat edenneet toivotulla tavalla.
Tällä hetkellä mieheni on kyllä kovassa flunssassa, mutta sinnikkäästi tuo silti listoja sirkkelöi ulkona. Tekipä muuten hyvää nukkua yksi yö kunnolla meille molemmille pitkästä aikaa. Olen nyt alkuviikon vielä yksin lasten kanssa, kun mies lähtee työmatkalle. Neidillämme on meneillään vaihe, että hän herää yöllä huutaen ja kävelee väliimme nukkumaan ja herää sitten kukonlaulun aikaan herättäen samalla meidät. Tuntuu, että akut on nyt vähän latautuneet ja osaksi siihen varmasti vaikuttaa tuo ihana lumikerros ulkona. Miten paljon lumi tuo valoa ja vaikuttaa mielialaankin. Oikeastaan vasta vanhemmiten olen oppinut tykkäämään talvesta.
Olen pohjimmiltani vilukissa, mutta lasten kanssa sitä on väkisin oppinut pukeutumaan ulos oikein. Oikealla varustuksella ulkoilusta nauttii kovillakin pakkasilla. Oikein odotan, että pakkasta tulisi kunnolla, jotta petivaatteet jne. saa ulos tuulettumaan.

Ajattelin tänään vähän myöhemmin laittaa pika-arvonnan käyntiin muutamasta saamastani Ruotsin risteilystä, sillä itse en näin h-hetken lähestyessä ehdi niitä käyttää. Jos siellä joku, vaikka ehtisi pikkujouluja juhlistamaan laivalle.

Nyt riennän korttipajalleni yläkertaan.

Ihanan lumista sunnuntaita kaikille !

1 kommentti :

  1. Ihania jouluisia kuvia. Stemppiä S:lle remppaan :)
    Lauantaina nähdään.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !