perjantai 21. marraskuuta 2014

Nougat - nougat mini 
     Lastenhuoneisiin olen jo pidempään etsinyt kivoja päiväpeittoja. Tarjontaa on vain todella vähän etenkin, kun etsii mahdollisimman hillittyä. Lastenhuoneita sisustaessani pyrin valitsemaan kalusteet ja tekstiilit niin, että ne kestävät aikaa, vaikka vaihtelenkin tyynyjä vaihtelun vuoksi usein. Pojan huoneessa päiväpeittona on toiminut täkki samalla tavoin, kuin meidän makuuhuoneessa ja se on osoittautunut ihan passeliksi ratkaisuksi hänelle. Neidin huone taas on näyttänyt koko ajan niin paljaalle ilman päiväpeittoa ja jotenkin koen kotimme aina sotkuiseksi, jos pedit on petaamatta.
 
Nyt päiväpeitto-ongelmani on saatu ratkaistua neidin huoneessa. Ilokseni voin jakaa teillekin tämän tiedon, että suosikki lifestyle putiikkini Nougat saa rinnalleen Nougat minin verkkokaupan puolelle. Eli oma mallisto lapsille, jippii !!! Ihanaa " perheenlisäystä " on siis sielläkin tiedossa vielä tämän vuoden puolella :)
 
Sannan kertoessa minulle uudesta " vauvastaan " olin todella innoissani, sillä tiesin, että Sannan hyvällä maulla valikoidut tuotteet tulevat varmasti mätsäämään myös omaan makuuni. Mallisto pitää sisällään hillittyjä sävyjä ja paljon sellaista, mitä Suomesta ei aiemmin ole saanut. Taisin häneltä heti kyselläkin päiväpeittoa ja sellaisia mallistossa on.
 Numero74  merkkisen suloisen käsintehdyn vaalean päiväpeiton sekä kaksi ihanaa tähtityynyä harmaan ja puuterin sävyisenä ostin siis neidilleni uudesta Nougat mini mallistosta. Vauvan sänkyyn ajattelin hankkia vielä pienen tähden roosana ja pojan huoneeseen sopisi niin hyvin harmaa tähti suurena. Numero74 mallistossa on myös ihania viirinauhoja, katoksia jne.
ja niitä kaikkia ja paljon muutakin saa siis pian nougatin verkkokaupasta. Hihkaisen teille heti, kun tuotteet saadaan lisättyä verkkokauppaan. Ennen sitä tuotteita voi kyllä hankkia, vaikka pukinkonttiin laittamalla sähköpostia :
 
 
Mitäs tykkäätte neidin uudesta päiväpeitosta ja tyynyistä ?
Onko Numero74 teille ennestään tuttu merkki ?
Kannattaa muuten googlata tuo numero74 kuvahakuna, niin näette mitä kaikkea ihanaa se jo pitää sisällään.
 

    

6 kommenttia :

 1. Ihana päiväpeitto! Noita tyynyjä meiltä löytyykin pari kappaletta, mutta onko niitä siis saatavilla useampaa kokoa? Osaatko sanoa minkä hintaisia eri koot ovat? Nyt vaan sitten odottelemaan että ne tulevat verkkokauppaan, tuon päiväpeiton voisin ainakin kotiuttaa meille ja yksi roosa tähtikin mahtuisi vauvan sängylle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyjä on kahta kokoa. Pieni maksaa 18€, suurempi 22€. :)
   Tilata voi kyllä jo sähköpostitsekin :)
   Se roosa on aivan ihana ja meidänkin vauvan on saatava se hahah!

   Poista
 2. Oon nähnyt näitä, mutta en oo tiennyt minkä merkin tai mistä niitä sais. Aivan ihania ❤️ Nougat mini kuulostaa ihan liian kivalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ne on söpöi. Gantin tähdet on mun osalta niin nähty.
   Näistä tykkään :)

   Poista
 3. Pinterestissä olen noita tyynyjä ja viirejä ihaillut ja monesti miettinyt, mikä on niiden alkuperä. Ei tainnut olla vaaleansinistä eikä ruskeaa väriä saatavilla? Ne olis mun suosikkeja. Kovin kohtuuhintaisilta ainakin kuulostavat.

  VastaaPoista
 4. Beigenä tyynyä on ja sitten turkoosin sinertävänä.
  Ihanaa viirinauhaa tulossa beigen sävyissä. Siinä ruskeaa
  joukossa :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !