keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Eteisen muistitaulu 
 

   Pieni eteinen on odotellut kohennusta. Tilassahan oli alunperin laattalattia, jonka sävy ei meitä miellyttänyt yhtään. Laatojen päälle päädyttiin tekemään Betonic - pinnoite ( samaa jota wc:ssä on ) ja siihen olemme olleet todella tyytyväisiä. Niin helppo lasten kanssa, kun ei ole saumoja likaantumassa. Eteisen koko on ollut todella haasteellinen maton suhteen. Kalliosta mukaan tullut Tinen matto ei istunut tilaan koon tai sävyn puolesta yhtään ja se alkoi olla muutenkin kulutettu loppuun. Nyt päädyinkin hankkimaan Nougatista Tinen mallistosta uuden mustan juuttimaton 60x90 kokoisena. Lattia on sellaisenaan niin kaunis, joten mitä sitä peittelemään matolla liikaa. Mustalla matolla tilaan saa myös kivaa kontrastia. Eteisessä ja meidän makuuhuoneessa oli valmiina upotetut liukuovikaapistot, mutta ovien sävy ei sekään miellytä meitä. Uusia ovia taas on aivan turhaa hankkia, sillä niiden hinta on kammottavan suuri ja vanhat ovet on muuten hyvässä kunnossa. Ajatuksissa oli tuunata ovia maalaamalla ne itse, mutta aikaa ei vaan nyt ole siihen. Homma siirtyisi väkisin ensi kesälle, joten nyt ovet viedään alkuvuodesta maalautettavaksi, kunhan vauva on saatu ensin maailmaan. Nään jo silmissäni valkoiset ovet !!! Niistä tulee hyvät, olen aivan varma siitä. Eteisessä on seinällä ruma sähkökaappi, johon jo muuttaessa suunnittelin perheen muistitaulua. Kaapin oven olisi toki voinut maalata liitutaulumaalilla, mutta en halunnut mitään niin lopullista ratkaisua. Päädyin siis tilaamaan mittojen mukaan liitutaulutarran oveen täältä. Muutama ilmakupla siihen jäi, vaikka koitin olla tarkka, mutta onneksi ne saa nuppineulalla pisteltyä pois.
Granitista hankkimaani seinäkalenteriin merkitsen tammikuusta lähtien kaikki perheen menot pojan kerhon lelupäivistä lähtien. Muutaman kerran, kun olen nekin onnistunut tässä unohtamaan.
Eteisessä on niin helppo tarkistaa vielä päivän tapahtumat lähtiessä.
Sähkökaapin viereen seinälle tulee vielä muutama koukku seinälle ja uusi valaisin kattoon on etsinnässä.
 
 
 
 
 
 

7 kommenttia :

 1. Näyttää kivalta ja muutenkin nuo eteisen suunnitelmat on hyvät! Mitä turhaan vaihtamaan ovia kun ne voi maalauttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ehdottomasti kannattaa, kun ovissa ei
   ole muuten vikaa. Kesti vaan hetken aikaa löytää
   sopiva paikka :)

   Poista
 2. Kiva muistitaulu. Ja tuo betonipinnoite näyttää niin kauniilta. Kiva myös kuulla, että olette olleet siihen tyytyväisiä. Saanko kysyä, oliko lattian tekeminen hankala projekti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehtiin itse vaadittavat pohjatyöt ja Betonic:ltä kävi ammattilainen
   Tekemässä pinnoituksen. On ollut tosi kätevä kyllä.

   Poista
 3. Oi että mikä betonilattia kuume muuhun iski, meillä on arkieteisessä vaaleanharmaa laatta mutta se taittaa hieman siniseen mikä häiritsee kovasti, tämä olisi täydellinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihanan ajaton ja helppo puhdistaa!

   Poista
 4. Mistä olet hankkinut tuon kalenteripidukkeen? Milläköhän nimellä mahtaa liikkua? :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !