tiistai 21. lokakuuta 2014

Vähän jo joulua, HUI KAUHISTUS !

   Meillä podetaan syysflunssaa ja muutama päivä ollaan vietetty lasten kanssa ihan kotona yökkärit päällä, ah päiväunille, joista olen nyt saanut itsekin nauttia ruhtinaallisesti pari tuntia päivässä. Pieni joulufiiliskin on jo iskenyt, kuten kuvista näkyy. Vuosi sitten haaveilin niin joulusta uudessa kodissamme. Nyt mitään varmaa ei voi suunnitella, kun ei tiedä koska pieni päättää syntyä. Sen ehdoilla ihan mennään. Kodin voi ainakin laittaa jouluiseksi, vaikka aattoa viettäisimmekin muualla.
 
Lauantaina kävimme pojan kanssa taas viettämässä vähän laatuaikaa kahdestaan Tikkurilan Tanssiteatteri Raatikossa. Sain sinne kutsun blogin kautta. Pieni sympaattinen teatteri ei ollut ennestään minulle tuttu, mutta sinne on ehdottomasti mentävä uudelleen, ihan jo pojan hartaasta toiveesta. 
Esitys, jonka kävimme katsomassa oli Hui Kauhistus ! . Se pohjautuu Mauri Kunnaksen suosittuun lastenkirjaan. Esitys oli mieletön ja kaikilla lapsilla oli yleisössä hauskaa ( tunnustan nauroin itsekin paljon ). Niin ihanasti toteutettu esitys, josta tuli hyvä mieli äidillekin. Mauri Kunnaksen kirja on nyt kirjastosta varattuna DVD:n kera, kun poika niin innostui esityksestä ja haamuista. Pian on Halloween, joten ajankohtaista iltalukemista.
 
Onko Raatikko teille ennestään tuttu ?

9 kommenttia :

 1. Kauniita ja yksinkertaisia joulu juttuja. Mäkin laitan joulujuttuja aina pikkuhiljaa esille.
  Ikkunoissa olevat tähtivalot ovat mulle -talvivaloja. Pidän niitä marraskuun alusta -tammikuun loppuun saakka.
  Mukavaa tiistai iltaa.

  VastaaPoista
 2. Hei mitä sanot, olisko toi näytelmä kiva ton meidän likan ikäiselle, kun mulla on se kutsu muhinut myös meilissä pitkään, mut asia jotenkin jäänyt... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tossa oli kummituksia, luurankoja jne.
   Jos ne ei pelota niin miksei. Siellä menee se toinenkin
   Esitys, se ainakin varmasti sopis :)

   Poista
 3. Ihanaa, täällä aletaan myös pikkuhiljaa potea joulufiilistä :) Raatikko ei ole ennestään tuttu, mutta täytyy ehdottomasti suunnata sinne esikoisen kanssa! Meillä luetaan ahkerasti Mauri Kunnasta iltaisin ja etenkin hui kauhistus on tytön lemppari. Kaikenlaiset kummitukset kiehtovat häntä kovasti.

  p.s. Mulla on blogissa sulle pieni syksyinen haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta Stella :) täällä suunnittelen lasten
   Joulukalentereita..hormonit hyrrää :) joo Kunnaksen kirjat on ihania!

   Poista
 4. Teatteriope tykkää, että lapset pääsee teatteriin! Toki oma lapsi joutuu varmaan ravata esityksissä kyllästymiseen asti, kun nyt mammalomallakin olen jo yrittänyt etsiä vauvateatteriesityksiä. :D Hyvä, kun muutkin jouluhöperöt aloittavat jo joulufiilistelyä. Mun tavoite on sinnitellä paperitähtien kanssa marraskuuhun, mutta saa nähdä sorrunko jo aiemin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulttuuria pienestä pitäen :) ihan parasta tehdä
   Yhdessä jotain. Oli niin ihanaa katsoa, kun L nautti esityksestä.
   Viikonloppuna ois taas sirkusta luvassa, kun kummitäti vie :)
   Ootko vauvakinossa käyny? Me käytiin silloin aika usein, kun
   Vielä " ehti " yhden kanssa :D tai äidillehän se leffa on, jos nyt sopivasti
   uni maistuis pikkumiehelle ;)

   Poista
 5. Mie mietin kanssa, että voisko sellaisen tähtivalon jo nostaa pöydälle ihan vaan tunnelmaa tuomaan pimeisiin syysiltoihin, vaikka aika jouluinen onkin :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !