perjantai 24. lokakuuta 2014

Uusi laukku, parempi mieli


Lataamani vauva applikaatio on ollut huippu, sillä ilman sitä en todellakaan muistaisi mikä raskausviikko on meneillään. 57 päivää laskettuun aikaan enää se kertoo myös ! Applikaationi myös mm.kehoitti eilen
hankkimaan jotain kivaa ja minähän tietystu tottelin " käskyä " samalla, kun kävin neidin kanssa hoitamassa asioita. Ei vaan, lähinnä uusi laukkuni on lahja itselleni synttäreiden kunniaksi ja pientä piristystä tähän jo vähän tuskaiseen olooni. Etsinnässäni on kauan jo ollut siro pieni laukku, johon saan lasten kanssa omat pakolliset tavarani mukaan. Kalliit merkkilaukut ei tällä hetkellä huimalla kodinhoidontuella tule kysymykseenkään, joten iso jippii pääsi suustani, kun Nougatin Sanna otti mallistoonsa uusia nahkalaukkuja. Juuri sellainen, mitä olin ajatellutkin. Nahka on todella pehmeää ja ketjun saa irroitettua tarvittaessa pois. Tuo camelin sävy on aivan ihana ja tuo vähän väriä muuten niin mustaan talvipukeutumiseeni ja miten ihana se on sitten kesällä. Hassua talvipukeutumiseen.. nyt on vielä syksy kalenterin mukaan, mutta ei kyllä tarkene ulkona enää ilman talvitakkia. Itse asiassa aion hankkia saman laukun vielä suuremmassa koossa mustana, niin herkku se on.
 
Mitä tykkäätte uudesta laukustani ?
 
Mukavaa perjantaita !

6 kommenttia :

 1. Tosi kaunis laukku! Sävykin on juuri ihana. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana lalaukku! Voitko linkittää mustasta laukusta kuvaa? Olis nimittäin itselläkin tarvetta semmoselle.

  VastaaPoista
 3. Onpas nätti laukku, kaunis. Mä tykkään noista ketjuista, mitkä tuo särmää.

  VastaaPoista
 4. Todella kiva laukku!
  Asiasta toiseen. Lueskelin, että teillä on laitettu Betonic-pinnoite lattiaan. Harkitsen samaa pinnoitetta tulevaan kotiimme mm. keittiön tasoihin ja kiinnostaisi kuulla oletteko edelleen tyytyväisiä pinnoitteeseen ja kuinka se on kestänyt käytössä?

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !