perjantai 17. lokakuuta 2014

Suomen kaunein koti
 

 


    Sunnuntaina matkasin anoppini kanssa ihanan Päivin upeaan, vasta remontoituun kotiin hänen pienen & suloisen monday To sunday - putiikin avajaisiin. Tiedättekö sen tunteen, kun ulko-ovi avautuu ja henki salpautuu kodin kauneudesta jo eteisessä. Sellainen tunne valtasi minut täysin. Eteinen on kodin käyntikortti ja se kertoo kodista enemmän, kuin ihmiset yleensä osaavat kuvitellakaan. ( Oma pieni eteinen vielä vähän työn alla... ). 
Päivin perheellä on todella kaunis koti, Suomen kaunein korjaan. Kylmät väreet hiipi selkääni pitkin ihastellessani kotia. Kodikkuus, tilaratkaisut, materiaalit, avaruus.. kaikki niin harkittua ja hyvin suunniteltua.  Rakastuin palavasti ja voisin muuttaa sinne samantien muuttamatta yhtään mitään.
Sisustuksessa ihastuin erityisesti upeisiin taljoihin, joita oli ripoteltu ympäri kotia sekä keittiön paksuihin betonitasoihin.
Saimme viettää todella inspiroivan iltapäivän hyvässä seurassa, kiitos siitä Päivi & Aino-Kaisa. Ihanaa oli tavata myös teitä muita bloggaajia. 
Tarjoilupöydän luota oli juustohiirten vaikea pysytellä poissa, niin kauniisti kaikki oli laitettu esille. Juomana tarjoiltiin lämmintä omenajuomaa, jota ajattelin kokeilla glögin korvikkeeksi itsekin vielä lokakuussa.
 
Päivin putiikissa oli " hieman " tungosta kuvien ottoon, mutta lainaan Päiviltä
muutamia kuvia erilliseen postaukseen ja paljastan samalla mitä tällä kertaa tarttui mukaani.
Ennen joulua on tarkoitus käydä vielä hakemassa tuote, joka jäi kovasti kaivelemaan mieltäni...
 
Ihanaa perjantaita !

9 kommenttia :

 1. No huh, onpa tosiaan kaunista!

  VastaaPoista
 2. *huokaus* niin upea koti!! Ensi viikolla yritän ehtiä itsekin keretä käymään pikkuputiikissa, toivottavasti en sekoa ;)

  VastaaPoista
 3. Oi Päivin koti on kyllä yksi kauneimmista joita tiedän! Ainakin kuvien perusteella, saati varmasti livenä! Itse haluaisin tuon päiväpeitteen.. niin kaunis!

  VastaaPoista
 4. Ihanaa oli nähdä täällä ihanassa kodissa myös sut <3
  Pian mennään uudestaan shoppailemaan. Ensi viikolla nähdään.

  VastaaPoista
 5. Kivoja kuvia tallensit Päiviltä! Siellä oli kyllä uskomattoman kaunista, ja niin avaraa, raikasta... Upea koti! Oli kiva tavata sinutkin siellä. :)

  VastaaPoista
 6. Höh, minun mielestäni TEILLÄ on maan kaunein koti!<3 Edellinenkin asunto oli niin ihana että.. :)

  Lyydia

  VastaaPoista
 7. On kyllä niin kaunista! Ihana, kun Päivillä on nyt putiikki, kun harmillisesti on aina popupmyynnit menneet ohi. Täytyy kyllä piipahtaa shoppailemassa. :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !