keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Pala kakkua


    Pala kuningatarkakkua sen kunniaksi, että täytin tänään 32 vuotta. Kakun mies toi tullessaan yllätyksenä valtavan liljanoksan kanssa. Ihana yllätys sillä vähän harmittelin päivällä, kun en jaksanut leipoa. Kukan vartta jouduin leikkaamaan reippaasti, sillä sopivaa maljakkoa ei muuten olisi ollut. Lauantaina pääsemme pitkästä aikaa kahdestaan vielä vähän juhlistamaan synttäreitäni, kun pojan kummitäti tulee meille yöksi. 
Ehdottomasti suloisinta tässä päivässä oli kyllä se, kun poika lauloi minulle suomeksi ja englanniksi  " Paljon onnea vaan " . Kerhossa opittua. Minkäänlaista ikäkriisiä en tunne kokevani ja varmasti siihen vaikuttaa vahvasti elämäntilannekin. Kolme lasta on aina ollut suuri haaveeni ja vielä tänä vuonna tuo haave toteutuu. Lasten vähän kasvaessa ehdin vielä toteuttaa muita haaveitani...
Nyt taidan kuitenkin vielä vähän ottaa kakkua lisää.. vaikka se ei gluteenitonta olekaan. Ei voi kaikkea mieskään muistaa :)

Ihanaa huomista !
 

8 kommenttia :

 1. Myöhästyneet onnittelut. :)

  VastaaPoista
 2. Onnea ja tsemppiä loppuraskauteen!

  T. Minttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttu :)
   Nukkekoti proggis kesken vielä ;)

   Poista
 3. Onneksi olkoon! Minua kiinnostaisi miksi syöt gluteenittomasti? Itse aloitin gluteenittoman ruokavalion puoli vuotta sitten kun todettiin että kilpirauhanen on lievästi tulehtunut. Kaikki oireeni ovat lievittyneet merkittävästi tai hävinneet kokonaan. Olen pyrkinyt olemaan täysin ilman gluteenia, mutta koska ei ole keliakiaa ei varmaan haittaa jos joku gluteenimurunen eksyy lautaselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä olen miettinyt kovasti kirjoittaisinko syystä.
   Pitää vielä harkita :) pystyn myös jotain syömään, mutta
   Selkeästi voin paremmin ilman gluteenia.

   Poista
 4. Onnittelut vielä tätäkin kautta <3
  Ihanaa kun pääsette vähän kahdestaan liikenteeseen.
  Ensi viikkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! Joo huippua päästä kaksin syömään.
   Ens vkolla jee :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !