perjantai 26. syyskuuta 2014

Pompin tilaus pojalle


   Sitten esittelyssä pojalle tilaamani Pomp de Lux - vaatteet. Pompin mallistossa on onneksi aina tummansinistä ja raitaa, joista kovasti pidän ja joita mielelläni pojalleni puen päälle. Onneksi hän myös itse tykkää niistä ja on itse asiassa aika tarkka vaatteistaan. Ei ole omena kauas puusta pudonnut lasten kohdalla. Vanhempiinsa ovat tulleet.

  Pojan vaatekaappi ei oikeastaan olisi täydennystä tällä hetkellä juurikaan kaivannut, mutta syksyä ja tulevaa talvea ajatellen tilasin tuon suloisen neuletakin puunapeilla. Sitä on ehditty käyttää paljon näillä kylmillä säillä ja vähän on nukkaakin ehtinyt hihaan tulla kovassa menossa, kuten kuvastakin näkyy. Nukanpoistajalle siis hommia tiedossa.
Tuohon slipoveriin ihastuin jo nettikuvastoa selatessani. Siitä tulee aivan mieleen jo edesmennyt vaarini, jolla oli usein lapsuudessani vastaavan sävyinen slipoveri päällään. Kauluspaitaan yhdistettynä slipoveri menee kivasti juhla-asunakin. Pompin " vaarinpaidat " on pojan vaatekaapin yksi peruspilareista.
Ne meillä on käytössä ympäri vuoden.
Muutamat housutkin pojalle tilasin mallistosta, niitä kun kaipaa aina. Kasvuvaraa pompin housuissa kyllä on reilusti, eli olisin voinut ottaa hyvin pienemmänkin koon. Nuo " raitakalsarit " on ihanan pehmeät ja rennot ja niitä mietin jo edellisessä mallistossa, mutta silloin niiden tilaaminen jäi. Täydelliset kerhoiluun ja kotileikkeihin. Harmaat collegehousut on paksummat ja todella pehmeät päällä. Lämmittää talvipakkasilla.


Mitä te tilasitte pojille ?


 
 


 
 
 
 

1 kommentti :

  1. Ekaluokkalainen sai mm. raitapaitaa ja -neuletta sekä puuvillahousut. Sääli, ettei Pompilla ole slipovereja isommille, se piti hankkia muualta.

    Paidoissa on kivoja tehostevärejä sinisen lisäksi myös tumma punainen ja tumma vihreä. Ja malli hyvä kapoisille.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !