perjantai 19. syyskuuta 2014

Pompin tilaus neidille    Eilen saapui kovasti odottamani Pompin vaatepaketti. Huvitti miten tohkeissani revin pakettia auki.
 Pompin mallistossa perus pitkähihaiset t-paidat ovat ikuisia suosikkejani. Tilasin neidille ne roosan ja munakoison sävyissä. Pitkähihaiset menee niin arjessa kuin juhlassa. Paitaan on niin helppo yhdistää hame tai housut. Suloinen tyllihame esimerkiksi on aivan ihana simppelin pitkähihaisen kanssa. Roosan tyllimekon ostamista mietin pitkään, sillä se on todella juhlava. Se oli kuitenkin valtavan suloinen neidin päällä, kun sovitimme sitä ja siitä taitaakin tulla neidin juhlamekko 2v. juhliin. Ensi vuodelle on tiedossa enemmänkin juhlatilaisuuksia joten käyttöä sille onneksi tulee. Munakoison väriseen neuletakkiin ihastuin oitis. Selässä on kauniina yksityiskohtana rusetti. Neuletakki sopii niin kivasti  farkkujen kanssa. Sen tilasin itse asiassa vielä roosana suuremmassa koossa odottamaan neidin kasvua.


Mikä oli teidän suosikkinne mallistossa ?
 
 
Pojan vaatteet esittelen erikseen.

3 kommenttia :

  1. Ihania kaikki ja tuo roosan sävy on niin kaunis :) Meille on tulossa pikku neidille paljon samoja, mutta vielä odotellaaan pompin pakettia saapuvaksi ja voin vaan kuvitella millä innolla sekin revitään auki. Huvittavaa sinänsä ;)

    VastaaPoista
  2. Meille kotiutui aikalailla samoja juttuja <3 Pojalle tuli tehtyä ehkä isompi tilaus ja ne jo esittelinkin blogissa :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !