sunnuntai 17. elokuuta 2014

vähän uutta pojan huoneessa   Vähän uutta pojan huoneessa. Sängyllä oleva kasipallo on Ikean uutuuksia. En voinut vastustaa sen ostoa, kun se vaan on niin makee ! Väriltäänkin sopii niin hyvin huoneeseen. Sitten tilasin H&M:ltä muutaman säilytyskorin Expedit- hyllykköön. Mahtuivat juuri ja juuri lokerikkoon. Pienessä huoneessa on onneksi hyvin säilytystilaa leluille jne.. Nyt pohdin vielä kevyttä mustaa tai valkoista String Pocket- hyllykköä ( tai vastaavaa ) seinälle,  johon saisi muutamia legojuttuja esille. Pikkusisko ylettää jo Expedit- hyllykön päälle, joten tärkeät lelut on vaarassa.

Sain muuten kutsun Indiedays inspiration - yhteisöön. Eli sellainen pieni muutos blogissani. Oikealla sivupalkissa tuo uusi banneri, muuten kaikki pysyy ennallaan.
Kunhan tämä kirppisprojekti saadaan loppuun, aion vähän muokata blogin ulkoasua. Pieni vaihtelu piristäisi ainakin minua. Samalla vanhalla ollaan menty kohta jo pari vuotta. Joku kyselikin myynkö täällä lastenvaatteita. En valitettavasti tällä kertaa. Kuvaamiseen jne. menee yllättävän paljon aikaa ja pojanvaatteita oli aikamoinen määrä.
Oli helpompaa kuskata kaikki yhteen ja samaan paikkaan. Nyt pidetään vaan peukkua, että masutyyppi todella on tyttö, sillä neidin vaatteista en vielä luovu.

Huomenna on neuvola. Kolmas raskaus poikkeaa taas edellisistä, sillä olen käynyt vasta kerran neuvolassa. Nyt kuullaan siis ensimmäisen kerran sydänääniäkin. Jännää!

 
6 kommenttia :

 1. Kivoja löytöjä.
  Lämpimästi tervetuloa joukkoon :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa vaan Inspirationiin :-)

  VastaaPoista
 3. Onpas ihana huone ! Tykkään itse myös musta valkoisesta ! Lelut tuo sitten väriä ihan tarpeeksi :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !