keskiviikko 20. elokuuta 2014

Sweet dreams


    Rakastan pellavaa vuodevaatteissa ja erityisesti sitä, että lakanat vaan pehmenee entisestään ajan kanssa. Meillä oli aiemmin vaaleanharmaana H&M homen pellavalakanat, mutta mieheni inhosi niitä. Jostain syystä ne ei vaan istuneet peittoihimme ja peitto karkasi päivittäin. Myin ne sitten pois. Pitkään olen haaveillut Päivin monday to sunday - malliston lakanoista ja viimein päätin ne hankkia. Värivalinta tuotti vaikeuksia, sillä meille sopisi mallistosta aivan kaikki. Pitkän harkinnan jälkeen päädyin kuitenkin raikkaaseen valkoiseen ja olen todella tyytyväinen valintaani. Miehenikin taitaa olla tyytyväinen sillä ainakaan hän ei ole valittanut.

2 kommenttia :

  1. meillä on myös nuo h&m homen pellavalakanat ja valuu ja ei istu peittohin ja siksi ihmetelly kun kaikki aina hehkuttaa miten ihania pellavalakanat on. taitaa mennä meilläkin kiertoon nuo hm:n ja uudet paremmat tilalle :)

    VastaaPoista
  2. Meilläkin on uudet pellavalakanat, oliskohan just h&m, en muista? Joka tapauksessa olin haaveillut niistä ties kuinka kauan ja kun laitoin ne ekan kerran sänkyyn niin mies sanoi heti, että tuntuu todella ärsyttäville! :D Voi höh!!!

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !