lauantai 23. elokuuta 2014

Puolitoista vuotta

    Tänään neitimme on puolitoista vuotta vanha. Miten nopeasti aika on mennyt ja miten hurjaa vauhtia hän kehittyykään. Paljon vaudikkaammin, kuin veljensä vastaavan ikäisenä. Isompaa, kun täytyy " apinoida " aivan kaikessa. Meillä on itseasiassa sellainen tilanne, että pinnasängystä täytyy irroittaa jo laita kokonaan, sillä neiti kiipeää sieltä itse pois. Hän muodostaa muutamia kahden sanan lauseita ja toistaa yksittäisiä sanoja papukaijana koko ajan.
 
Tänään on oikeastaan vaan satanut joten keksimme vähän juhlia neitiä perheen kesken. Leivoin mokkapaloja ja lahjaksi hän sai taitavalta Miralta tilaamiani mansikoita keittiöleikkeihinsä. Olin alkuun ajatellut niitä joulukalenterin täytteeksi, mutta näyttää vahvasti sille, että ensimmäinen joulukalenteri täytyy olla muumi.

6 kommenttia :

 1. Mikä suloisuus kuvissa!!! Aika tosiaan kuluu, ihanaa kun teille on tulossa kolmas pienokainen, lapsista on seuraa ja tukea toinen toisilleen. Aikaisempaan päivitykseesi viitaten, jatka vain samalla tyylillä, lukijasi pitävät päivityksistäsi ja ei pidä lannistua niistä kommenteista, joita jotkut ihmiset lähettelevät, eivät ne aina ole tarkoitettu niin loukkaaviksi, miltä toisinaan vaikuttavat, sitäpaitsi meitähän on niin moneen lähtöön :-) Tiedän tuon mielipahan tunteen kyllä...
  Mukavaa syksyn alkua sinne!!!
  XX Päivi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi. Tiedän, lähinnä tuli itselle paha olo, jos loukkasin,
   se kun ei todellakaan ollut tarkoitukseni.

   Poista
 2. Onnea pienelle supersöpölle 1,5-vuotiaalle! :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !