keskiviikko 6. elokuuta 2014

kuulumisia  Lomat on nyt ohitse ja paluu arkeen alkoi tänään isin palatessa töihin. Vähän hirvitti miten selvitään lasten kanssa, kun taas ehdin tottua apuun, mutta hyvin meillä meni. Nopeasti se rytmi palautuu, vaikka lomalla otettiinkin rennommin. Raskauteni on edennyt jo yli puolivälin ja olo on hyvä. Yritän nyt nauttia, vaikka helteet vievät voimia ja ulkona on vähän mahdotonta olla paikoillaan. Äkäisiä ampiaisiakin pörrää koko ajan ympärillä ja ne pyrkivät sisälle ( kirotut ). Poikaa eilen pistikin yksi terassilla. Onneksi oli kyypakkaus ensiavuksi lievittämään oireita. Pelkään niitä itse niin paljon, vaikka olen tähän mennessä selvinnytkin onneksi pistoitta.

 Neiti on muuten kasvanut nyt kesän aikana niin " isoksi ", että ihan haikeana mietin jo miten iso hänestä tulee joulukuussa, kun pikkusisko syntyy. Neiti kovasti yrittää puhua ja matkia kuulemaansa.
Tosi reipas ja rohkea tyttö.

Hei muuten, jos teillä lukijoilla on lapsilta jäänyt Sylvanian Families- hahmoja tai tarvikkeita ylimääräiseksi nurkkiin, niin voisin
olla kiinnostunut. Projekti neidin 2v. synttärilahja on nimittäin aloitettava heti kirppisurakan jälkeen, sillä vauvan synnyttyä aikaa on vielä vähemmän.

Nyt kuitenkin taas hinnoittelupuuhiin...

Barcelona - postaus tällä viikolla - LUPAAN !


2 kommenttia :

  1. Ihana neitokainen on kasvanut hurjasti siitä kun viimeksi nähtiin <3
    Mukavaa loppu viikkoa koko perheelle.

    halauksin. Sanna

    VastaaPoista
  2. Valitettavasti meillä ei ole (ainakaan vielä) ylimääräistä Sylvi-tavaraa. Viime syksynä 3v täyttänyt poika halusia Sylvania-synttärit, joten sellaiset on täällä vietetty ;) Nettisivuilta löytyy kaikenlaista ja silloin sattui olemaan kaupoissa kampanja, jossa jaettiin ilmaiseksi synttäritarvikepusseja. Niissä oli pieniä lippunauhoja ja kutsukortteja sekä paikkamerkkejä. Olisikohan niitä vielä jossain saatavilla? Kannoimme olohuoneeseen lastenhuoneen pyöreän pöydän (vanha päiväkotipöytä), jolle rakensimme Sylvania-kaupungin (taloja, kulkuneuvoja, huonekaluja, hahmoja). Se oli sopivalla korkeudella pienille leikkijöille. Niillä synttäreillä (juhlijoiden äitien mukaan) tarttui Sylvania-kipinä myös pieniin juhlavieraisiin :) Meidän pojan Sylvania-leikit alkoivat laivalla ja koiraperheellä. Voisin suositella aloituspaketiksi/ensimmäiseksi lahjaksi pientä taloa/mökkiä ja yhtä eläinperhettä. Kun pitää silmät auki, löytyy Sylvanioita melko usein tarjouksessa mm. Toys'reusista sekä HongKongistä (yllättävä paikka). Mulla onkin ollut tapana ostaa jemmaan Sylvejä aina sopivan paikan tullen.

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !