sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Monday to Sunday home - tiipii    Olen haaveillut lapsille tiipii- teltasta kauan. Mietin pitkään, että tekisin sellaisen itse, vaikka toki olin miettinyt Granitin vastaavaa myös. Olisinko koskaan ehtinyt sellaista tehdä ja millainen siitä olisi tullut näillä ompelutaidoilla. Sitten, kuin sattumalta ihanalla Päivillä Monday to Sunday home - blogin takaa, tuli myyntiin näitä suloisia telttoja Pop Up tapahtumaan. Ihastuin harmaa-valkoiseen raitakuosiin heti. Niin raikas ! Ajatus DIY- teltastani unohtui samantie. Nyt viikonlopun tiipii on saanut olla ulkona lasten majana ja sellaiseen käyttöön sen oikeastaan ajattelinkin. Teltan saa helposti myös kasaan. Kunhan joskus saamme yläkerran remontoitua on ajatukseni siirtää tiipiin mahdollisesti sinne. Lapset ovat olleet kovin innoissaan majastaan. Poikahan haluaa nukkua siellä yötkin, tälläkin hetkellä :) Niin jännää. Kuvissa teltta itseasiassa on vähän kasassa, vasta nyt huomasin sen. Tiipii on siis todellisuudessa vielä vähän suurempi ja lastenhuoneet taas aika pieniä. Nyt tilapäisesti poika saa kuitenkin pitää sitä huoneessaan. Iltasatukin meillä nykyään luetaan teltassa. Aika jännää äidistäkin. 

Kannattaa muuten tutustua Päivin ihanaan blogiin. Niin kaunis & inspiroiva kaikin puolin. Päivin Monday to Sunday home- mallistosta aion seuraavaksi hankkia meille pellavalakanat, kunhan saan päätettyä värin.
Harmaita tyynynpäällisiä meillä jo entuudestaan löytyykin.


Ps. Ostin sitten " masuvauvalle  " ne siniset KappAhlin shortsit koossa 68.
Sopii neidillekin, joten jos meille tuleekin poika, niin ei ainakaan tullut hukkaostosta.


4 kommenttia :

  1. Tuo on kyllä todella kaunis! Ihastelen aina Päivin upeita kuvia ja ihania tuotteita! Niin kuin ed. postauksesta huomaakin :)

    VastaaPoista
  2. Ihana tiipii! Raitakangas on kyllä raikkaan näköinen! :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !