perjantai 25. heinäkuuta 2014

Barcelona - Praktik Bakery


Hola ! Kotiin on palattu aamuyöllä aivan ihanasta Barcelonasta. Olen palavasti rakastunut kyseiseen kaupunkiin, huh! Olin niin ajatellut ehtiväni postata teille vielä ennen reissuun lähtöä, mutta en valitettavasti ennättänyt. Instan seuraajani ovat saaneetkiin vähän maistiaisia matkan varrelta. Matka ei olisi voinut olla onnistuneempi. Toki valtava ikävä lapsia sai mieleni herkistymään muutamaan otteeseen, mutta muuten koen ladanneeni akkuja pitkäksi aikaa eteenpäin. Teki todella hyvää meille molemmille. Masutyyppikin kasvoi matkan aikana valtavasti. Kiitos ehkä herkullisten ruokien ? Nyt haluan kuitenkin hehkuttaa teille valitsemaamme hotellia. Voin siis lämpimästi suositella samaa hotellia muillekin, jos suunnitelmissasi on reissu Barcelonaan. Praktik Bakery hotellin löysimme Hotels.comin kautta. Kiinnitimme siihen mieheni kanssa huomiomme samaan aikaan. En koe, että onnistunut matkani kaipaa neljän tai viiden tähden arvostelua. Tämäkin hotelli taisi olla " vain kolmen tähden arvoinen ". Tässä hotellissa kiinnitimme huomiomme tähtien sijaan visuaaliseen ilmeeseen sekä hotellin yhteydessä oleva leipomo kuullosti ihanan erilaiselle.


  Hotelliin astuessamme herkullinen tuoreen leivän tuoksu hurmasi meidät jo ovella, puhumattakaan sitten niistä hyllyistä, jotka notkuivat erilaisia leipiä ja leivonnaisia. Kuola valuen kirjauduimme hotelliin sisään. Ensivaikutelma on se tärkein ja tässä(kin) hotelli onnistui täydellisesti. Palvelu oli todella ystävällistä
ja hotelli oli rauhallinen. Ihana ihana ihana !

Hotellin alakerta täyttyi aamuisin iloisesta kuhinasta, kun ihmiset työmatkatkoillaan hakivat evästä mukaansa. Hotellin asukkaat saivat 7€ hintaan aamiaisen. Aamiainen koostui näistä ihanista leivistä, joita leipurit ison lasiseinän takana leipoivat. Aamiasta nauttiessa sai siis samalla seurata leipureiden työskentelyä. Tuorepuristettua appelsiinimehua, Nespresson herkkukahvia, leikkeleitä, hedelmävartaita. Niin herkullista, että mielellämme nautimme aamiaisen siellä joka aamu.


    
Huoneemme oli pieni suloinen kompakti. Pelkistetty, valoisa, mutta todella kodikas. Niin kaunis, että ensimmäiset puolituntia vaan hoin sitä miehelleni ääneen. Kun seuraavan kerran palaamme Barcelonaan, 
hotellimme on ehdottomasti sama.
Huoneet ei ole suuria, mutta matkasänky yhdelle lapselle kyllä mahtuu tarvittaessa huoneeseen.
Hotellin sijaintikin oli todella hyvä, mutta siitä lisää myöhemmin.      Nyt vielä muistuttaisin teitä TIMANTTISORMUS -arvonnasta, joka päättyy nyt sunnuntaina. Muistakaahan siis osallistua.

Nyt nukkumaan viime yön univelkaa...

4 kommenttia :

 1. Kiitos vinkistä..herkulliselta näytti. Saadaanko lisää kuvia Barcelonasta? Lähden nimittäin sinne kummitytön kanssa syskuussa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo laitan lisää kuvia! :)
   Ihana reissu teille tulossa!

   Poista
 2. Ihanan näköinen hotelli teillä oli <3
  Kerran olen tässä mielettömässä kaupungissa käynyt ja ehdottomasti pitää päästä uudestaan.

  t.Sanna

  VastaaPoista
 3. Todella kivan näköinen hotelli. Barcelonan kesämatka oli suunnitteilla, mutta se vaihtuikin vuodenvaihteen Japanin reissuksi. Ehkä ensi kesänä Barcelonaan?

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !