maanantai 9. kesäkuuta 2014

uima-allas   Kerroinkin viime viikolla uima-altaasta, jonka lapsille olin hankkinut. Altaan halkaisija on 120cm, eli juuri sopivan kokoinen pienille lapsille. Allas on ostettu Granitista, jos joku siellä miettii sitä. Jo viime kesänä yritin sitä metsästää, mutta Suomeen sitä käsittääkseni saatiin vasta kesän jälkeen. Nyt tärppäsi. Pelkäsin vähän kuumeneeko musta allas reunoilta liikaa, mutta testailun jälkeen täytyy todeta, että ei. Se toki on lämmin, mutta ei polttavan kuuma aurinkoisella säällä. Tuo sohvakulmauksemme on todella paahtavan kuuma paikka kyllä muuten auringon paistaessa ja ostimmekin siihen vihdoin aurinkovarjon suojaksi. Nyt jaksan itsekin pahoinvoivana istuskella siinä eikä tarvitse pelätä lasten ihon palamista. Päivänvarjosta lisää myöhemmin.

Aurinkoista maanantaita !

7 kommenttia :

 1. Mukavan näköinen uima-allas.
  Kivaa viikkoa teille.

  t.Sanna

  VastaaPoista
 2. Siis musta?! uima-allas lapsille... ookkei...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, en itse välitä niistä värikkäistä.
   Lapsillehan se on sama missä pulikoivat :)

   Poista
 3. Minäkään en välitä niistä värikkäistä ja tätä olen suunnitellut meidänkin esikoiselle! Pitääkin ottaa suunnaksi Granit, ennen kuin kesä on ohi ;)

  VastaaPoista
 4. Granitin allas on tosiaan tyylikäs yksivärinen...itse roudasin saman pienempänä viime syksynä Tukholman Granitista. Lentokonematkailu karsii kyllä ostoksia aikalailla...kaikkea olisi löytynyt samaisesta putiikista.

  VastaaPoista
 5. Mustan altaan etu on se, että vesi pysyy pidempään lämpimänä. Mä en tajua, miksei mustia altaita myydä laajemminkin. Tai ainakin sellaisia, joissa on musta pohja.

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !