sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Ihana yllätys    Eiliset juhlamme sujuivat ihanasti, kiitos pahoinvointilääkkeiden.  Ilman niitä olisin todennäköisesti halaillut pönttöä oksentaen samalla sappinesteitä. Instan puolella paljastinkin tänään aiemmin, että meille odotetaan pientä joulutonttua. Blogi on ollut " tauolla " todella voimakkaan raskauspahoinvointini takia. Jos tämä raskaus sujuu kuten aikaisemmat, on pahoinvointia vielä noin kuukausi jäljellä. Henkisesti ja fyysisestikin todella rankkaa. Pahoinvoinnin ohella, kun täytyy kuitenkin hoitaa samalla kahta lasta eikä aikaa lepäilyyn ole. Raskaus oli meille yllätys, mutta olemme todella onnellisia siitä. Pelkään etten välttämättä ehkä koskaan olisi ollut henkisesti valmis kokemaan tätä pahoinvointia " suunnitellusti " kolmatta kertaa. Kolme lasta on kuitenkin aina ollut haaveeni, eli siksi todella kiitollinen tästä pienestä masuasukkaasta, joka päätti yllättää vanhempansa. Etenkin ensimmäinen vuosi tulee varmasti olemaan haasteellinen, sillä lapsilla on niin pienet ikäerot keskenään, mutta oikealla asenteella kaikesta selviää. Lasten kasvaessa heistä on niin paljon seuraa toisilleen eikä asuntoakaan tarvitse vaihtaa, eli kolmannelle on kyllä tilaa täällä. Vaatteet & tarvikkeet on tallessa ja niistä voin sitten hyvillä mielin luopua sitä mukaa kuin vauva kasvaa. 
Neljättä lasta meille ei nimittäin enää tule. 
Niin huikeaa, että loppuvuodesta meitä on viisi.

 
41 kommenttia :

 1. Voi kuinka ihana yllätys tosiaan! Onnea ja halauksia!!! ♡ Toivotaan että pahoinvoinnit ovat pian ohi;)

  VastaaPoista
 2. No olipa ihana yllätys! Sylintäydeltä onnea täältäkin ♡ ja hus pois pahoinvointi! Aika vauhdikasta tulee teillä kyllä olemaan ensi vuonna ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja. Vähän jo kauhistuttaa menon määrä, sillä noilla
   Kahdella on jo sellainen vauhti aina päällä.. Onneksi kolmas
   Nukkuu ( kop-kop ) alkuun paljon. Ei ainakaan käy aika pitkäksi :)

   Poista
 3. Onnea ja aivan ihana yllätys! :) Tsemppiä myös raskauspahoinvoinnin kanssa, itse myös "pelkään" myös eniten sitä pahoinvointia, jos vielä joskus kolmannen saan! Meillä on myös pienet lapset puolentoista vuoden ikäerolla, haastavaa varmasti vauva-aika, mutta se on niin nopeasti ohitse ja isompina heistä on tosiaan niin paljon seuraa toisilleen! :) Instan puolelta seurailen teitä myös ja ihanan näköiset juhlat teillä ollutkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu ensimmäisestä vuodesta, kun selvitään niin jo helpottaa.
   Noista kahdesta on jo niin paljon seuraa toisilleen, kolmas sulautuu joukkoon
   helposti :)

   Poista
 4. Onnea :) toivottavasti pahoinvointi pian loppuu

  VastaaPoista
 5. Onnea!! :) Toivottavasti pahoinvointi helpottaa. Itselläni on molemmissa raskausksissa ollut kamalat pahoinvoinnit myös. Toisessa olin pari kertaa sairaalassa nesteytyksessäkin. Joten todella tsempit sinne!!

  VastaaPoista
 6. Suuret onnittelut ihanasta yllätyksesta <3 Toivottavasti pahoinvointi pian helpottaa <3

  VastaaPoista
 7. Voi ihanaa! Onnea kovasti kolmannesta tulevasta nyytistä!<3 Paras joululahja ikinä!
  Ja paljon tsemppiä pahoinvoinnin kanssa kamppailuun, toivottavasti kohta helpottaa!

  VastaaPoista
 8. Paljon,paljon onnea!!!! Mikä ihana yllätys!! :-)

  VastaaPoista
 9. Onnea ihanasta yllätyksestä!

  VastaaPoista
 10. Oi!! Paljon onnea teille!! <3 Ja jaksamisia olojen kanssa!!

  VastaaPoista
 11. Mahtava yllätys! Onnea!

  Minttu

  VastaaPoista
 12. Paljon onnea ja jaksamista tuon alun surkean olon kanssa! Itse ainakin olen sanonut, että miten huumassa sitä onkaan vauvatoiveineen, kun ei "muista" millaista se alku on. Ja mitä isompi perhe ja pienemmät lapset on hoidettavana pahoinvoinnin lisäksi, sitä raskaampaa se on. Onneksi se on kuitenkin ohimenevä vaihe ja syy siihen on positiivinen. :)

  VastaaPoista
 13. Voi onnea vielä kerran!! Kaikesta selviää oikealla asenteella! Toivottavasti paha olo hellittäisi pian.

  VastaaPoista
 14. Onneaonneaonneaonnea!!!!! <3 <3 <3

  VastaaPoista
 15. Ihana yllätys todellakin!! Onnea pikkuisesta papusesta <3
  Toivottavasti olo helpottaa pian :)

  VastaaPoista
 16. Aivan ihana uutinen! Paljon onnea ja voimia odotukseen. :)

  VastaaPoista
 17. Paljon onnea ihanasta yllätyksestä! Meillä tuli yllätyksenä kaksoset toisessa raskaudessa! :) Nyt on meitäkin viisi ja se tuntuu juuri täydelliseltä <3

  Sinulla on ihana blogi, olen lukenut pitkään, nyt vasta tulee kommentoitua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula ja ihanaa, kun kommentoit.
   Oih kaksoset <3

   Poista
 18. Hui, nyt meni ihan kylmänväreet. Miten ihanan yllätyksen olette saaneetkaan!!

  Mulla auttoi tosi pahaan raskauspahoinvointiin ajatus siitä, että kroppa taistelee nyt vaan kovemmin raskauden ylläpitämiseksi, se auttoi pitämään vähän sellaisen tsemppiasenteen yllä, enkä nyt jälkeenpäin muistele pahoinvointia edes mitenkään kamalana, vaikka sitä kesti rv 13-25. Ihan hassua? :D

  -Lyydia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikamoinen yllätys tosiaan. Ihanaa kyllä.
   Joo sen voimalla tsemppasin itseäni, lääkärini
   Jo poikaa odottaessa kertoi, että kun äiti voi pahoin,
   Lapsi voi hyvin. Onneksi pahin on ohi ja nyt todella hyvä olo.
   Ihana kesä ;)

   Poista
 19. Kas, täällä on samanlainen ylläri kuin itselläni. Tosin omallakohdallani vasta nro.1 tulossa, mutta aikataulutus mitoista päätellen on sama! Mulla ei ole ollut käytännössä mitään raskausoireita, joten saat kyllä sympatiani puolellesi tuon pahoinvoinnin suhteen! Onnittelut vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnea sinne, pahoinvointi on kurjaa. Ihanaa, jos vältät sen.
   Onneksi se helpotti jo! Jaksaa taas paremmin!

   Poista
 20. Oi että, onneksi olkoon!! Miksiköhän postauksesi eivät ole päivittyneet minulle? Harmi.. Mutta onneksi poikkesin katsomaan! Ihana yllätys! Mun täytyy varmaan salaa toivoa samanlaista yllätystä, olen nimittäin ajatellut, että en uskalla kokea synnytystä enää koskaan, mutta kolme lasta on jonkinlainen unelma, enkä oikein osaa tämän toisen kohdalla vielä asennoitua siihen, että tämä oli nyt viimeinen vauva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoinvointi oli se mitä eniten pelkäsin, se onneksi
   Ohi.. Seuraavana sitten se synnytys, kaksi nopeaa synnytystä
   Takana.. Ettei synny kotiin, hui!

   Poista
 21. Oikein lämpimästi onnea teidän koko perheelle, aivan ihana uutinen!! Paljon voimia sinne odotukseen ja kaikkea hyvää muutenkin, pienet hoitajat varmasti kovasti odottaa äidin kanssa pikkuisen syntymää <3 Oikein aurinkoisia kesäpäiviä teille :)

  VastaaPoista
 22. Oi tuhannesti onnea koko perheelle, ihana yllätys onkin! Kolme onkin just hyvä määrä mussukoita, me ollaan ainakin pystytty hyvin kolmen kanssa kaikkea kivaa tekemään. Raskauspahoinvointi kuulostaa niin tutulta, mullakin sitä kesti vkolle 15 ja oli ihan kauhea. Kahden ekan kohdalla hieman helpotti kun aamulla söi aamupalan (miehen tekemän ja sänkyyn tuoma) ilman nousemista ja vielä sen jälkeen makoili 15min Mut kolmannen kohdalle ei auttanut kuin kärsiä. Töissä olo oli kyllä kurjaa :/ Sympatiat siis todellikin sulle!!! Paljon tsemppejä!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Onneksi pahoinvointi selätetty. Nyt nautin tästä
   viimeisestä raskaudesta ennen mahdollisia seuraavia oireita.

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !