perjantai 9. toukokuuta 2014

Tunnelmaa terassille    Ihana perjantai alkoi pojan kerhossa järjestetyllä äitienpäiväkahveilla. Mukaan sain paketin, joka sitten sunnuntaina yhdessä avataan. Paketti sisältää jotain mitä kerhossa on itsetehty. Ihan parasta sellainen lahja, arvostan. Samalla reissulla käytiin hakemassa terassille tulevia juhlia silmällä pitäen valot, jotka tilasin Ellokselta. Toki niille tulee muutenkin käyttöä nyt tulevina kesäiltoina tunnelmanluojina ja vastaavasti sitten talvella. Kätevät valot kyllä sisäkäytössäkin.Vastaavia olen katsellut muualtakin, mutta hinta ratkaisi nyt tässä kohtaa. Käytin niihin nimittäin Ellokselta saamani alekupongin. Nyt täällä pohdin millaisen äitienpäiväkakun itselleni leipoisin lasten kanssa huomenna.


10 kommenttia :

 1. Nämä valot ovat kyllä tosi ihanat. Plussaa kirkkaista lampuista ja valkoisesta johdosta. Tekisi mieli hommata terassille tuollaiset - ainakin syksyn tullen olisivat tosi ihanat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kivat ja kätevät, kun sopivat sisällekin :)

   Poista
 2. Tosi kivat ♡
  mukavaa viikonloppua ja äitienpäivää.

  VastaaPoista
 3. Meillä samat lamput mustana. Niin kivat on että tekisi mieli tilata myös nuo valkoiset:P

  VastaaPoista
 4. Minä olen ollut ostamassa vastaavia Granitista, mutta nyt innostuin, koska minullakin on Ellokselle alekuponki. Mutta voi, valkoiset olivat loppu. Granitiin siis.
  Kivaa, että löysin kauniin blogisi! Käy toki kurkkaamassa omaanikin: http://muotoseikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voihan, varmasti tulee lisää! Kiva, kun kommentoit niin löysin
   blogiisi ;) Granitin oli omallakin ostoslistalla, mutta täysin vastaavat
   Ja hinta nyt oli edullisempi :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !