lauantai 19. huhtikuuta 2014

Detria Arbutin - kosteutta kasvoille
   Nyt  reilun kuukauden päivät olen testaillut blogin kautta saamiani Detria Arbutin - tuotteita. Sain testattavakseni sarjan yö- ja päivävoiteet, seerumin sekä silmänympärysgeelin. Edellisen postaukseni tuotteista löydät tästä klik. Tuotteet on tarkoitettu erityisesti couperosa- ihon hoitoon sekä pigmenttierojen tasoittamiseen. Omalla ihollani on havaittavissa paikoitellen couperosaa,  joten mielenkiinnolla olen testaillut näitä tuotteita . Näistä tuotteista erityisesti yövoide on lumonnut minut. Siitä on nimittäin vuosia aikaa, kun olen käyttänyt erillistä yövoidetta. Nyt, kun olen joka ilta säännöllisesti muistanut laittaa ensin muutaman tipan seerumia kasvoilleni ja sen jälkeen täyteläisen kosteuttavaa yövoidetta, huomaan ettei iho huuda heti aamusta kosteutusta. Yövoide imeytyy hyvin ainakin omalle iholleni ja ihosta tulee samettinen. Välillä kiireessä, olen unohtanut koko päivävoiteen sillä täällä on kyllä viime aikoina menty kiireessä meikittä. Hieman kaipaan ripispidennyksiä, että näyttäisi ihmiselle taas. No mutta paras lopputulos tietysti saavutetaan, kun muistaa käyttää kaikkia tuotteita, eli siinä on hieman minulla petrattavaa.
 
 Seerumia käytän nyt tehokuurin muodossa kolme kuukautta. Seerumin pitäisi auttaa rauhoittamaan ja vähentämään couperosa-ihon punoitusta. Häivyttää ihon pinnallista verisuonierkostoa, ehkäistä ihon ikääntymistä, rauhoittaa atooppista ihoa ja auttaa ihoa ruskettumaan tasaisen kauniisti. Niin ja tietysti kosteuttaa runsaasti. Nyt kuukauden jälkeen huomaan kyllä, että ihoni on tasaisemman sävyinen. Tuotteen sisältämä hyalyronihappo on tehokas kosteuttaja ja sitä voidaan käyttää yö- ja päivävoiteen alla.  Itse olen käyttänyt molempien alla. Tuote sopii kaikille ihotyypeille ja on hajusteeton, mistä itse pidän. Kasvorasvojen ei tarvitse tuoksua. Suojakerroin näissä kaikissa tuotteissa on 10. Itse tykkään, että suojakerroin saisi olla hieman suurempi, etenkin nyt keväällä, mutta kesällä 10 riittää vallan mainiosti.
 
Ihossani ei ole normaalisti näppylöitä, mutta aina silloin tällöin ihoon puskee yksi kipeä näppylä leukaan. Nyt olen huomannut, että seerumin avulla saan kuivatettua näppylän muutamassa päivässä pois. Näppylän ilmestyessä, lisään seerumia päivän aikana muutamia kertoja ja seuraavana päivänä se alkaa kuivua. Tätä on nyt muutaman kerran testattu. Hassua sinäänsä, sillä tuote ei ole kuivattava, mutta ilmeisesti jotain taikaa siinä on. Kunhan vaan malttaa pitää näppinsä erossa näppylästä :)

Itse tuotteet ovat vakuuttaneet minut kyllä, mutta jos jotain parannusta voisin ehdottaa, niin ehdottomasti kaipaisin uudistusta tuotteiden ilmeeseen. Uusi raikas ilme korostaisi tuotteiden laatua, tai mitä mieltä te olette ? Onko kukaan muuten käyttänyt näitä tuotteita ?


Nyt huhtikuun ajan Detria Arbutin- tuotteet ovat verkkokaupassa -20 %
alennuksella  " lastensairaala2017 " -koodilla

Verkkokauppaan pääset tästä
* sis. mainoslinkin

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Kaunis kiitos kommentistasi !