sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Laventelin sinistä


    Ikeassa käydessä sorrun aina heräteostoksiin. Kukapa ei ? Laventeliin sorruin tällä kertaa. Nyt, kun meillä kerran on piha sain hyvän syyn ostaa sellaisen. Yleensä olen niitä vienyt lahjaksi. Niin kaunis ! Toivottavasti säät nyt lämpenee, että pihaakin saa paremmin laitettua. Mietittiin pitäisikö lasten hiekkalaatikko tehdä itse vai löytyisiköhän jostain valmiina kiva kannellinen ? Vinkkejä niistäkin saa laittaa. Tänään pitäisi miehen kanssa illalla vihdoin valita neidin 1v.kuvatkin.. todellinen valinnanvaikeus...liikaa hyviä kuvia :)
 
 
 


   

8 kommenttia :

 1. Ihana laventeli.
  Oletteko olleet tyytyväisiä pöytään ja tuloleihin? Niidenkin sävy näyttää todella hyvältä.

  Minttu

  VastaaPoista
 2. Ollaan oltu, vaikkei vielä testatttu syödessä :)
  Niin kätevät, kun huolettomat :)
  Suosittelen :)

  VastaaPoista
 3. Mullakin pyöri tänään Ikeassa laventeli kädessä, mutta jäi kuitenkin kauppaa. Ne oli jotenkin niin pieniä ja vaatimattomia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän aika sopivan kokoinen, kasvaahan se sit :)

   Poista
 4. Hih, minäkin pyörittelin Ikeassa lavetelia käsissäni mutta ostin sitten kuitenkin valkoisia helmililjoja (ja maton)... mutta taidanpa tehdä uuden Ikea-kierroksen taas piakkoin :) Mulla on Ikea pahasti työmatkan varrella joten tulee poikettua ihan liian usein. Toisaalta vältyn heräteostoksilta kun tiedän pääseväni helposti uudelleen...

  Mistäs nuo puutarhakalusteet siis on? Miten ihmeessä ei ikinä syksyn aleista muka viitsi eikä raaski ostaa uusia puutarhakalusteita ja keväällä ei sitten ainakaan normaalihintaisena raaski... nimim. yli 15 vuotta vanhoilla kalusteilla mennään... huoh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Ikeasta tietty :) Falsterit ja niin hyvät!
   Muovia mutta näyttää ihan puulle!! Ikeassa siis myydään terassikalusteita jo :)

   Poista
 5. Laventeli on selvästi aavistus kesästä ja se ihana tuoksu...olipa mukava huomata pari tuttua tavaraa edellisessä päivityksessäsi :-))
  Mukavaa alkavaa viikkoa!
  XX

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !