keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Kevään tuoksu    
   Piipahdettiin lasten kanssa nopeasti kaupungilla hakemassa Nougatista tämä arvonnassakin oleva Tinen uutuus kynttilä ( saatu ) . Se tuoksuu ihan keväälle ja on muutenkin super ihana. Samaa kynttilää on mustalla kukallakin. Siitäkin tykkään, mutta jotenkin nyt keväällä hempeä vaaleanpunainen on se juttu. Raaskiiko tuota edes polttaa? Voihan sitä käyttää myöhemmin vaikka tuikkukuppina. Olisi tehnyt mieli hakea kukkakaupasta kukkiakin kevään kunniaksi, mutta iski piheys. Päätin sitten tilata mieheltä pidempikestoisen hortensian, samalla kun käy ostamassa terassille pöydän Ikeasta, jos niitä vaan vielä on ( kukkia siis ). Pöytä paketti olikin niin suuri, ettei viikonloppuna saatu ostettua, kuin tuolit & penkki. Tulevana viikonloppuna saapuu kuulemma  sitten " takatalvi "... ei kyllä innosta yhtään. Niin kevät tunnelmissa olen jo. Grillatakin tekisi hirveästi mieli, mutta ehkä tänään savustetaan lohta etenkin kun sitä grilliä ei vielä edes ole  :)

Ihanaa iltaa !

Olisiko teillä muuten postaustoiveita ?

6 kommenttia :

 1. Sanoppa muuta: älä tule takatalvi,paha takatalvi!!! Mieli on jo niin keväässä,että pakkaset saisi kyllä tulla seuraavan kerran vasta ensi jouluna :D

  VastaaPoista
 2. No ajattelinkin, että olisinkohan nähnyt sinut Nougatissa 12 aikaan..! Mutta en tietty voinut olla varma blogin kuvien perusteella.. Ihana liike, kävin ensimmäistä kertaa. Siitä tuleekin varmasti yksi Helsinginreissujen vakkarikohde, kun on niin sopivasti ihanien fredrikinkadun liikkeiden lähellä. Ja hyvä syy uuteen visiittiin pian, kun jäin miettimään parin julisteen ja korujen perään. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa kauniit sävyt, tuossa kynässäkin! Juuri tänään 'kotiutuin' Zara homesta saman säväyksen huonetuoksupaketin, vaikka laiha lohtu, koska pelkkä pakkaus on Roosa :). Terkut Kanarian yöstä!

  VastaaPoista
 4. Jokos teillä on 1-v kuva otettu? Olet tehnyt ennenkin tosi kivoja inspiskollaaseja kuvista. Olisi kiva, jos jaksaisit tehdä siitä postauksen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On otettu :) postailen heti, kun saan kuvat :)
   Tai kunhan ensin saan valittua ne :)

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !