sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Banaaniherkku


   
 Helppoa herkkua lapsille tai lapsenmielisille :) Ostin noita hauskoja Nicolas Vahén jäätelötikkuja Riviéra Maisonilta silmällä pitäen kesän grilli-iltojamme. Heille on tulossa myyntiin jäätelömuottejakin, mutta ystävällinen myyjä kertoi nähneensä jossain toteutettuna tällaisen idean ja olihan sitä heti testattava. Kunniaa idesta en siis voi ottaa itselleni :) Meillähän poika ei syö karkkia tai suklaata suklaana eikä juo limuja. Koitetaan pitää niistä erossa mahdollisimman pitkään. Niitä, kun ehtii mussuttamaan myöhemmin ihan
tarpeeksi. Ihan herkuitta ei kuitenkaan pidetä, eli jäätelö, pulla tai keksit on ihan ok joskus. Tänään jälkiruokana siis " banaanijäde ". Banaanin päälle vähän suklaakastiketta ja murustettua keksiä ja sitten vaan pakkaseen hetkeksi. Toinen upposi omaan herkkusuuhuni hetkessä.
    
 Aika kiva ja helppo idea lastenkutsuille...
 
 
Niin ja tänään viimeinen mahdollisuus osallistua Tine K home arvontaan !
 
 
 

2 kommenttia :

  1. Aivan huikee idea. Niin helppo ja maistuva. Terveellinenkin :) Ennenkaikkea kaunista.

    VastaaPoista
  2. Hei tosi kiva idea, ihana kesäherkku! Meillä on ollut nelivuotiaan kanssa sama linja, paitsi nyt joulun aikaan pääsi valitettavan hyvin suklaan makuun. :) siihen asti meillä sai olla vanhempien namit pöydillä näkösällä, koska E ei edes tiennyt, mitä ne ovat eikä ollut kiinnostunut.. Limsaa on joskus maistanut jonkun juhlissa, mutta ei tykännyt hiilihappoisuudesta.. Olen ihan samaa mieltä, makeaa ehtii syödä niin paljon myöhemminkin, että emme halunneet turhaan totuttaa siihen. Ja suurin syy makean välttämiseen oli se, että miehelläni on tosi reikiintyneet hampaat, niin halusimme välttää lasten hampaiden reikiintymistä siltä osin, kuin siihen itse voi yrittää vaikuttaa.. Pullat, keksit ja jäde ovat meilläkin ok silloin tällöin, ja syntymäpäivillä ym. emme niuhota makeista.. Kun E maistoi ekaa kertaa jäätelöä/keksejä, niin huomasimme hänen jäävän ihan koukkuun, minkä vuoksi ajattelimme, että ehkä on ihan hyvä välttää makeaa. Vielä kun hän on muutenkin niin pieniruokainen, ettei makea veisi ruokahalua.. (Olisipa itsellekin kiva, jos ei olisi niin tottunut esim. siihen, että kahvin kanssa on pakko saada makeaa!) :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !