lauantai 22. helmikuuta 2014

Synttäribrunssi
 Neidillä on huomenna syntymäpäivä, joten otettiin pieni varaslähtö juhlimiselle. Ihan pienesti kummien kanssa juhlittiin ja sitten juhlitaan vähän suuremmin huhtikuussa. Näihin aikoihin muistan vuosi sitten varoitelleeni pojan kummitätiä mahdollisesta lähdöstä sairaalaan. Tuntui sille, että synnytys saattaisi käynnistyä ja niinhän seuraavana aamuna kävikin. Muistan, että tuona aamuna tein vielä postauksia, vaikka supistuksia tulikin tiheään. Piti keskittyä johonkin :) Neidin laskettuaika oli 22.2, joten aika täsmällinen tyttö meillä, kun syntyi 23.2. Sairaalassa ehdimme olla reilun tunnin, kun neiti oli jo ulkona. En voi uskoa, miten nopeasti vuosi on taas mennyt. Ihana vuosi kaikin puolin. Olo on hieman haikea, mutta toisaalta vauvavuosi on aina se rankin yövalvomisten jne. takia joten innolla odotan tätä seuraavaa vuotta, vaikka kiirettä varmasti pitääkin. On mieletöntä seurata sisarusten leikkiä keskenään. Neiti kun on hiljattain oppinut pitämään puoliaankin kiljumalla. Pieni palosireeni, jos veli vie lelun kädestä.    Ps. Olen niin lovena meidän välitilan laattoihin. Niistä tarkempaa postausta tulossa.
Niin ja HUIKEAN HIENOA SUOMI VOITOSTA ! Mahtava peli.

11 kommenttia :

 1. Huomio kiinnittyi heti laattoihin, ovat aivan upeat!
  Pupukakkukin on tosi suloinen:)

  VastaaPoista
 2. Söpöt vaaleanpunaiset brunssijuhlat, ja varmasti niin kiva viettää ne uudessa keittiössä. Suloisin on kyllä tuo itse synttärisankari. Onnea pikkuiselle neidille ❤

  VastaaPoista
 3. Ihanat synttärit! Onnea suloiselle 1-vuotiaalle!

  VastaaPoista
 4. Paljon onnea pienelle päivänsankarille! ♥

  VastaaPoista
 5. Hienot on laatat, kohta pääsen ihastelemaan livenä:)
  Onnea vielä suloiselle sankarille<3

  VastaaPoista
 6. Ihana sankari ja mikä herkku kakku :)
  Onnea vielä pienelle

  VastaaPoista
 7. Onnea 1-vuotiaalle :) Pikkuisella ihana mekko ja hiuskoriste, oletko mistä ne löytänyt? Ja nuo laatat, upeat!

  VastaaPoista
 8. Suloinen sankari ja nams mitä herkkuja! :) Onnea! :)

  VastaaPoista
 9. Eksyin tänne taas selailemaan <3 Oih ja voih. Tällä kertaa ihastuin tuohon valkoiseen korin, jossa on kananmunia. Onkohan sellaista mahdollista vielä jostain löytää?
  Olen nyt sitä mieltä, että muutan teille <3

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !