keskiviikko 19. helmikuuta 2014

DIY- kortti prinsessalleni     Tänään askarreltiin pojan kanssa pikkusiskolle synttärikortit. Isoveli, kun halusi tehdä oman kortin. Söpö ! Kerhon myötä poika on innostunut askartelemaan päivittäin. Sopii mainiosti tälle äidille, onhan noita askartelutarvikkeita vuosien saatossa kertynytkin läjäpäin. Olin kieltämättä aika liikuttunut ensimmäisistä kerhotöistä, jotka kotiutui ystävänpäivänä. Ne on säilytettävä aina. Huomenna vielä lahjaostoksille ja sitten jääkin kauppareissu enää perjantaille. Kerroinko jo, että juhlimme synttäreitä brunssin merkeissä ?! Pikkuneidin vaaleanpunainen synttäribrunssi. Pom pomit ( ristiäisistä ) kaivelin varastosta tänään. Hieman ovat rypistyneet muutossa. Ei haittaa, oikeastaan todella kauniita niinkin.

8 kommenttia :

 1. Voi miten liikkis kortti, ihanaihanaihana, kuten saajansakin! Iloista synttärihumua sinne teille!! Yksivuotiaat ovat valloittavia <3

  VastaaPoista
 2. Tosi ihana kortti pienelle prinsessalle - mukavia juhlia teille :)

  VastaaPoista
 3. Oi miten suloinen kortti! :) Ja onpa kiva idea juhlia synttäreitä brunssiten :)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana kortti. Tuon rinnalla kyllä valmiskortit kalpenee! Mä oon kyllä niin laiska askartelemaan mitään, mutta tuosta kortista se ajatus sitten lähti. Hanna - osaatko kertoa löytyykö netistä mitään hyviä paikkoja mistä tilata askartelutarvikkeita vai mistä niitä kannattaisi ostella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiimari oli aika hyvä, harmi konkurssi :/
   TIGERistä tekee löytöjä, sinelli esim. Jumbossa hyvä,
   Lidlissä tällä hetkellä tai oisko maanantaina värilliset
   Kartongit,niitä ostan aina kun on tarjolla :) ja hei.. Netistä voi tulostaa kuvia.. Toikin pupu tulostettu :)
   Silkkinauhaa vaan rusetiksi ja paljeteilla tein numeron :) simppeliä :)

   Poista
 5. Kiitti vinkeistä. Mulla niskat niin jumissa, ettei pysty vieläkään kutimia ottamaan esiin, mutta tuo askartelu sopii kyllä juminiskallekin ;)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana kortti!

  Minttu

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !