perjantai 7. helmikuuta 2014

3 KAVERIN JÄÄTELÖ  Viime yö oli kurja. Neiti huusi poskihampaitaan valehtelematta kuusi tuntia. Omat unet jäi muutamaan tuntiin ja sekin tuli nukuttua pienissä pätkissä. Inhottavaa, kun pientä särkee.  Silmät ristissä rämmittiin lasten kanssa lumisateessa kerholle aamulla, huh selvittiin silti. Paheeni väsyneenä on selkeästi sokeri. Karkkia en onneksi pysty enää syömään vatsani takia, enkä edes muista koska olisin ostanut karkkia. Suklaastakin olen onnistunut vieroittumaan " suklaana ", mutta jäätelö.. jääköön se aina paheekseni. Tänään palkitsin itseni huonosta yöstä 3 kaverin jädellä. Suloisen pienen lähikauppamme valikoimiin kuuluu onneksi lemppari jädeni. Parasta kaverusten jäätelöistä on ehdottomasti suklaa. Huh miten täyteläinen suklaa voikaan olla, mutta hyvää se on tämä vadelma & valkosuklaakin. Oletteko jo maistaneet näitä ?

4 kommenttia :

 1. En ole koskaan maistanut noita jätskejä, mutta noilla kuvilla heräsi kyllä mielenkiinto :) Kulhothan ovat kyllä niin kauniita!

  Harmillista kun pienellä on kipuja, sitä on raskasta kuunnella ja sitten vielä kulkee ihan väsyksissä seuraavan päivän. Toivottavasti nyt olisi huudot huudettu ja saisitte tämän yön nukkua!

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. 3 kaverin mustikka-kardemumma jäätelö on tajunnanräjäyttävän hyvää!

  VastaaPoista
 3. Ai että! Nämä kolmen kaveruksen jäätelöt ovat niin hyviä, ja Pappagallo… Voisin syödä jäätelöä joka päivä.

  VastaaPoista
 4. vadelma -valkosuklaa on kyllä niin hyvää!

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !