perjantai 24. tammikuuta 2014

Virkattu matto


   Lastenhuoneet eivät ole kodissamme järin suuria, tai juuri sopivia noille pikkutyypeille. Huoneiden koko kuitenkin vaikutti mattovalintaani. Joskus täälläkin pohdin hankkivani pojalle mustan maton. Pojan huone sijaitsee kodissamme ilmansuunnista katsottuna luoteessa, eli aika vähäistä on sinne suuntautuva luonnonvalo. Iso musta matto olisi imenyt sen vähäisenkin valon ja koska rakastan uutta lattiaamme (josta muuten postausta tulossa myöhemmin), en halunnut peittää sitä turhaan matolla. Visioin päässäni ajatuksen pyöreästä matosta, jossa olisi pojan huoneen sävyjä. Aikani Huutonetissä  pyörittyäni sitten törmäsin Kirsiin, joka virkkaa kauniita mattoja ja ajattelin vinkata teillekin hänestä. Hänen kauttaan löytyi siis täydellinen matto pojalle. Maton halkaisija on 100cm ja se on konepestävä. Poika näki uudessa matossaan heti mahdollisuudet autorataan :) Neidille tulee myös virkattu matto, mutta kunhan huoneen remontti pyörähtää käyntiin hahmottuu päässäni millainen sen tulisi olla.

Ihanaa viikonloppua. Meillä muuten toimii uuni :)
 Kotiruokaa siis tiedossa viikonlopuksi !

6 kommenttia :

 1. Tosi kaunis matto :) mulla on tuollainen nyt työn alla ystävälle :)

  VastaaPoista
 2. Virkatut matot ovat ihania ja sopivat hyvin valkoisen lattian kanssa. Meillä kanssa näitä jokaisessa huoneessa (äitini tekemänä) ja myös meidän poika muutama vuosi sitten leikki että maton ympyrä oli autorata. Hyvä niin, koska inhoan perinteisiä automattoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti siis kirjoittaa -että meillä virkattu matto jokaisessa makuuhuoneessa :)

   Poista
 3. Virkatut matot ovat ihania! Joko muuten neidin huoneessa on sellainen, jos niin millainen ja minkä värinen, jos ei niin onko visio jo syntynyt? :)

  Henna

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !