perjantai 17. tammikuuta 2014

Perjantain ilo


Ihana perjantai, ihan jo sen takia, että aamulla meille saapui keittiöntasot. Riemunkiljahduksia saattoi päästä muutama! Viikonlopusta tulee työntäyteinen keittiön suhteen, mutta ihan superia, että asiat etenee. Pian meillä kokataan, jihaa ! Keittiöstä ajattelin postailla myöhemmin, kun keittiö alkaa näyttämään keittiölle. Työtasoista kuitenkin muutama sananen. Kalliossahan meillä oli puutasot. Ne toi kivasti lämpöä valkoiseen kotiimme, mutta toki puutaso vaatii aina hoitoa enemmän. Keittiö tulee värimaailmaltaan muistuttamaan vanhaa keittiötä, joten halusin vaihtelua tasoihin. Haaveissani on ollut pidempään ohuet työtasot. Betonikin kummitteli pitkään mielessämme, mutta päädyimme kuitenkin komposittitasoon, joka itseasiassa kaukaa katsottuna näyttää ihan betonille värinsä puolesta. 12mm työtasot on Tulikiven mallistoa, jotka tilasimme Kvikin kautta. Komposiittikivi on luonnonkvartsin, hartsin ja väriaineen puristettu seos. Luonnonkvartsia on noin 95%. Se on pitkäikäinen, kulutusta & kosteutta hyvin kestävä materiaali, siis täydellinen lapsiperheeseen. Olen todella tyytyväinen valintaamme, vaikka komposiittitasot maksaakin enemmän. Uskon, että satsaus tässä kohtaa kannatti ja saamme nauttia tasoistamme keittiön lailla pitkään. Ihanaa viikonloppua kaikille !


 

 Ps. Liesituuletin on älyttömän matalalla.. mitenhän edelliset asukkaat kokkaili ? Tuulettimen säästimme, sillä se on huippuimuriin kytkettynä.

4 kommenttia :

 1. Tosi magee tulee. Komposiittikivi on todella hyvä valinta lapsiperheessä.
  Mukavaa viikonloppua

  terkuin.Sanna

  VastaaPoista
 2. Varmasti hyvä valinta ja hyvältä näyttää! Mä taidan kallistua puutasiihin tälläkin kertaa. Vaikka nuo teidän on kyllä ihanat!
  Minttu

  VastaaPoista
 3. Hah, aika matalalla tuo tuuletin tosiaan :D Kivat tasot, käyttökokemuksia ois sitten vähän ajan päästä myös kiva kuulla?

  -Fiia

  VastaaPoista
 4. Oi, remonttia. Voikun saisikin uuden keittiön. On varmasti rankkaa, mutta kuten sanoit satsaus kannattaa ja on upeeta kun saa sen valmiiksi :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !