maanantai 6. tammikuuta 2014

Liitutaulu

    Pojan huone on tosiaan viimeistelyjä vaille valmis, mutta tällä äidillä alkaa hieman jo puskea kyllästyminen remonttiin, vaikka vielä on paljon hommaa. Ehkä motivaatio taas löytyy, kunhan keittiötä päästään kasaamaan. Tylsääkin tylsemmät pohjatyöt vie liikaa aikaa, mutta nekin on tehtävä. Taas kiroan tapetit tässä kohtaa :) No mutta, eilen päätin maalata pojan huoneeseen liitutaulun ja tänään herättyäni otan poran kauniiseen käteeni ja lisäilen seinälle mm. alapuolella olevan korin. Siihen olisi tarkoitus tulla liituja. Haaveilin maalaavani pojalle seinän kokoisen liitutaulun silloin, kun uudesta kodista nähtiin vain kauniita unia. Huone on aika pieni, joten seinän kokoinen liitutaulu ei toimi pienessä tilassa, päädyin siis pieneen versioon. Rajasin maalarinteipillä maalattavan alueen. Sudittuani maalin onnistuneesti seinään, jotenkin kummasti sain kuitenkin kaadettua purkin lattialle ja muutamat ärräpäät siinä paniikissa päästettyäni nappasin pyykkien joukosta mieheni t-paidan pyyhkiäkseni maalivalumia. Onneksi maali oli vesiliukoista, joten lattia pelastui, paidan kävi huonommin. Mies " kiitti " valitessani yhden hänen lempipaidoistaan. Hupsista !
   Meillähän oli edellisessä kodissamme keittiössä liitutaulu. Sen aikoinaan maalasin muualta ostamallani edullisemmalla versiolla. Maaleja vertaillessani liputan kyllä enemmän Tikkurilan maalin puolesta, joka levittyykin paremmin, mutta kunhan maali kuivuu käyttövalmiiksi voin vertailla paremmin maaleja keskenään. Remonttitarvikkeissa olen tehnyt yhteistyötä Malmin Rautian kanssa, eli tulen esittelemään enemmänkin sieltä saamaani apua & ostamiani juttuja. Malmin Rautiaa käytimme mieheni kanssa edellisessäkin remontissa mm. hyvän palvelun takia joten mahtavaa tehdä yhteistyötä heidän kanssaan nyt.

Mukavaa Loppiaista kaikille !

17 kommenttia :

 1. Heippa! Onnea kovasti uuteen kotiinne! Saako kysyä kuvissa näkyvää lattian materiaalia? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Postailen lattiasta lähiaikoina :)

   Poista
  2. Heips! Meillä on lattian valinta pian käsillä ja potentiaalisia valkoisia lankkumallin parketteja ja laminaatteja kartoitetaan.. Olisitko kerennyt vinkkaamaan teidän lattian valmistajaa / materiaalia? Kiitos tuhannesti! Ja kiitos ihanasta blogista!! Terkuin pitkäaikainen lukijasi, Mari : )

   Poista
  3. Joo eli päädyttiin laminaattiin lasten takia. Lelut lentelee siihen malliin, että parketti olisi ollut hetkessä
   Klommoilla. Lukuisia vaihtoehtoja tutkittumme päädyttiin upofloorin infinity lankkulaminaattiin. Todella tyytyväisiä
   Ollaan, suosittelen! Ei edes uskoisi laminaatiksi :)

   Poista
  4. Kiitos : ) Onko väri 742 Tammi Snowflake? -Mari

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Tai ainakin aikaisemmin, kun edellisessä kodissa...
   joo viim. keväällä

   Poista
 3. Kiva nähdä teidän liitutaulu valmiina ja pojan huone muutenkin. Nämä lasten (poikien) huoneet ovat juuri ne, joita eniten Pinterestistäkin pinnailen ;) Meillä on toisinaan myös käynyt mielessä tuo liitutauluseinä, mutta paikkavaihtoehtoja on useampia ja siksi on yhä jäänyt toteuttamatta.

  VastaaPoista
 4. Kovasti odotan kuvia uudesta kodistanne. Kivalta näyttää pojan huone.

  t:vakkarilukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Joo hieman kiirettä puskee, mutta hiljaa hyvää tulee.. ( kai hahah ) :)

   Poista
 5. Onko kenelläkään kokemusta liitutaulutarrasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liitutarra on ok, tai niin olen kuullut. En ole varma miten tarra pysyy pikkutyyppien käsittelyssä, joten siksi maali oma valintani.

   Poista
 6. Onpas täällä ihanan raikas blogi :) toi maalipurkin kippaaminen on aina yhtä hauskaa ;) onneksi on nykyäön useimmiten se vesiliukoinen.

  Mukavaa alkanutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ;) Joo onni, että vesiliukoinen :)

   Poista
 7. Hei! Mistä nuo pojan huoneen kaapit ovat, mitä sarjaa. Kyselee lastenhuonetta kalusteleva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Postailen niistäkin lisää, mutta IKEA STUVA

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !