sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Sisustus inspiraatiota

Se on joulukuu ja ensimmäinen adventti & hirveä myrsky ulkona. Olin aikeissa tehdä joulukalenterin teille, mutta ajanpuutteen takia jätetään seuraavaan vuoteen. Varmasti jotain jouluisia postauksia ennätän tekemään, mutta lähinnä joulukuu tulee olemaan remonttia remonttia & remonttia. Hieman kaipaisin jo lunta tuomaan valoa tähän pimeyteen. Tänään käytiin uudessa kodissa avaimilla ja huomenna alkaa tositoimet. Omat kädet syyhyää remonttiin, mutta tällä kertaa oma osuuteni on vähäisempi itse remontin suhteen. Kotimme alakerrassa on laattalattia ja se pitäisi alkuun piikata pois. Laattalattia on toki käytännöllinen, mutta mielestäni hiukan " kylmä " ja kovakin, jos sitä on kaikkialla. Aika hassu fiilis oli käydä uudessa kodissa, etenkin kun olimme mieheni kanssa muistaneet mm. wc:n paljon suuremmaksi, kuin mitä se todellisuudessa on. Suunnitelmat uusiksi ei siinä sen kummempaa :) . Vinkki kaikille asuntonäyttöihin suuntaaville, kannattaa mennä ilman lapsia :) Päässä pyörii nyt erilaiset suunnitelmat ja tuntuu, että olen välillä ihan sekaisin mitä minnekin on tulossa, kun ajatus katkeaa jostain syystä vähän väliä ;) Joskus vuosien päästä olisi ihanaa suunnitella koti alusta loppuun asti. Nyt joudun tekemään kompromissejä sisustamisen suhteen, sillä aina on jossain valokatkaisija jne. tiellä. Kiva koti meille kuitenkin tulee, olen ihan varma siitä. Tässä vähän ihania fiiliskuvia... 

Kuvat : Pinterest

7 kommenttia :

 1. Aivan ihania kuvia <3 tuollaista ilmettä minäkin haluaisin meidän kotiin. Tsemppiä remppaan, jään innolla odottamaan lopputulosta!

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja just sitä tyyliä mikä on <3. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Mihin päin muutatte?

  VastaaPoista
 4. Siitä tulee ihana, minä tiedän sen! :) minä olin kuvitellut, että nyt kun rakennamme talon itse, niin siitä tulee juuri sellainen kuin haluan. Mutta mutta... Aina jotain juttuja, joita ei voi jostain syystä toteuttaa ja kompromisseja pitää tehdä. Aina välillä kauhistun, että voi miten me valitsimme tuollaisen ikkunan tuohon tms. ja sitten muistan, että niin joo siksi, koska... Uskon, että aina joutuu tekemään kompromisseja. Sinä voit kuitenkin syyttää talon rakentajia typeristä ratkaisuista, minä voin syyttää vain itseäni. :)

  Minttu

  VastaaPoista
 5. Varmasti teidän kodista tulee ihana ja juuri teidän näköisenne! Inspiraatiokuvat ainakin lupaavat hyvää :) Oma kokemukseni on sama kuin Mintulla eli vaikka on saanut itse suunnitella "unelmiensa talon", on tietyt kompromissit (esim.rakennusmääräykset, neliöt jne.) rajanneet "unelmaa". Yhä muistan ne ratkaisut, jotka olisimme tehneet toisin, jos se vain olisi ollut mahdollista. Juuri niiden kohdalla on saanut todeta, että se oma ratkaisu olisi ollut parempi. Mutta hyvä tämä on näinkin. Yhä valitsisin saman pohjaratkaisun kuin kymmenen vuotta sitten ;) Tsemppiä teille remonttiin!

  VastaaPoista
 6. Teille tulee aivan ihana koti, varmasti! :) Täällä innolla odotellaan. Ja jos tarviit jotain Vepsäläiseltä (Eamesin tuolit) sitten rempan jälkeen niin laita mailia!

  VastaaPoista
 7. Ah mitä kuvia! Odotan jo innolla kuvia teidän kodista :) Kiitos muuten, kun taannoin vinkkasit Lidlin autoradasta! Mulla oli juuri jotain sen suuntasta Lillalle mielessä jouluksi, kun se on nyt niin innostunut liikennemerkeistä yms. ja pieni brion rata meiltä löytyy. Toi Lidlin oli kyllä just hyvä ja hyvän hintanenkin :)

  VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !