maanantai 18. marraskuuta 2013

Piparkakun tuoksua & junarata
En ole vielä tappanut huonekuustani, jeeee ! Paniikissa kyllä soittelin  pari viikkoa stten Plantagenille, kun luulin jo epäonnistuneeni sen kanssa. Ihan helposti sitä ei siis saa  siis hengiltä, ja kuulemma sen voi istuttaa maahan keväällä kunhan muistaa kaivaa taas talveksi kotiin. No niin mutta, koska lasten kanssa pukkaa taas kiirettä tulin nopeasti jakamaan muutaman vinkin. Olen rakastunut uuteen  Granitista ostamaani kynttilään, joka tuoksuu kanelille, siis ihan piparkakuille. Niin ihana tuoksu, mutta kynttilää poltellessa tulee järjetön piparkakku himo :) Eli sen uhalla suosittelen.
 


Ja sitten vinkkinä Lidlistä tänään ostettu junarata & pikkuautoja, jotka sopii yhteen Brio- junaradan kanssa ( Testasin ). Junarata setti maksoi reilu 20€, ja nuo pikkuautot taisi olla 3€ paikkeilla. Meidän pikkumies toivoo joulupukilta junarataa, joten taidan kääriä pakettiin nämä :) Samaa settiä
on autoratakin, mutta hillitsin itseni ja ostin vain junaradan.
On muuten super kurjaa, kun joudun aina kirjoittelemaan kiireessä, mutta toivottavasti ymmärrätte.Tovottavasti helpottaa pian, sillä inhoan niin paljon kiirettä.
Minä toivon joulupukilta tänä vuonna silmät selkään & kourallisen kärsivällisyyttä. Jos joskus neidin synnyttyä kirjoitin, että ah miten helppoa näiden kahden kanssa on, niin nyt hieman otan sanojani takaisin. Pojalla, kun on järjetön uhma
päällä ja neidillä taas niin kova kiire joka paikkaan ja ilmeisesti nälkäkin, kun eteisen pikkukivetkin maistuu kuraisten kenkien pohjista ( YÖK ). Ihania ja niin rakkaita tyyppejä, mutta kyllä äidin hermot on koetuksella. Onneksi muutamilla ystävilläni on täsmälleen saman ikäiset lapset, joten helpottaa kummasti jakaa tätä arkea yhdessä :)

Mutta nyt pakkaamaan uintikamoja !
 
2 kommenttia :

  1. Samaiset tähdet löysivät meidänkin kotiin ja pikkukuusestakin haaveilen. Huomasitko muuten, että Granitista saa nyt hyvin samantapaisia betonitarjottimia, kuin se Sakasta tuomani, johon ihastutit?

    VastaaPoista
  2. Kivat Lidl-ostokset! :) tiedän niin tuon kiireen ja hermojen kiristyksen. Nyt nuoremmalla vielä tulossa hampaita/refluksivaivaa, joten pikkumies melko huonolla tuulella koko ajan ja sitten tuo ihana uhma isoveljellä, puuh :)

    VastaaPoista

Kaunis kiitos kommentistasi !