perjantai 22. marraskuuta 2013

Mustavalkoista inspiraatiota

           
  Tänään tehtiin uudesta asunnosta kaupat. Poks sanoi shampanja pullo. Vähän piti juhlia. Haastetta tulevalle remontille tuo todella aika, sillä sitä ei ole. Illat kuluu hujauksella ja näin myöhään ei vaan jaksa keskittyä enää suunnitteluhommiin. Onneksi olen suunnitellut mielessäni kaiken hyvissä ajoin ja vain sovellan nyt, kun koti vihdoin löytyi. Iso kysymysmerkki on tulevan keittiön ovimalli. Mies haluaisi kiiltävänvalkoisen aivan kuten nykyisessä keittiössämme on. Itse pohdin kyllästynkö siihen ajan kanssa, vaikka tykkäänkin siitä kovasti nyt. Mattavalkoinen olisi ajattomampi, sillä tulevassa asunnossa uskon meidän kuitenkin viihtyvän pidempään, vaikkei se varmastikaan vielä lopullinen koti ole ( jos sellaista koskaan edes meidän tapauksessa tulee... ikuiset remontoijat ). Uusi keittiö hankitaan jälleen IKEAsta, joten voihan
  ovet aina vaihtaa jos kyllästyy. Uudessa kodissa on ihan kiva keittiö, mutta se on liian tumma meille ja hieman sitä pitäisi muuttaakin joten laitamme sen myyntiin. Vinkkaan siitä sitten täälläkin, jos vaikka joku siellä innostuu keittiöremontista. Joulukuu tulee olemaan kiirusta ja tuntuu vähän turhalle laittaa kotiin sen enempää joulua, lapsille toki jotain pientä. Pakkaushommat tässä hiljalleen alkaa kuitenkin tai ehkäpä voisin paketoida kaikki muuttolaatikot lahjapaperiin :)

Löysin todella kauniin blogin, josta lainasin nämä todella inspiroivat kuvat.
Niin suloinen joulusukka tuo bambi. Voisin ensi vuonna tehdä molemmille lapsille vastaavat. Musta väri on vienyt sydämeni täysin, silti hieman jännitän kuinka paljon uskallan sekoittaa mustaa uuteen kotiimme valkoisen, harmaa & beigen rinnalle. Ajattelin tännekin hiljalleen lisäillä visioitani suunnitelmista. 
Nyt kuitenkin untenmaille haaveilemaan.

Hyvää yötä !
12 kommenttia :

 1. Kauniita kuvia Hanna :) Mukavia haave unija uudesta kodista - hyvä siitä tulee.

  VastaaPoista
 2. Onnea uudesta kodista. Innoissani odotan jo kuvia siitä.
  Teidän nykyinen koti on niin upea, että odotukset ovat korkealla :-)

  VastaaPoista
 3. Minäkin olen mustavalkoiseen hurahtanut. Jotenkin tuo musta vaan on ihana vaikka aluksi yllätyinkin miten siitä aloin tykkäämään. Se vaan antaa särmää. Liikaa en sitä uskaltaisi laittaa, valoisuus on kuitenkin aika kiva juttu :) odotan innolla teidän uuden kodin kuvia. Tsemppiä muuttopuuhiin ja remppaan! Ja ennen kaikkea onnea uudesta kodista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävää, että minäkin mustaan olen ihastunut! Vannoutunut valkoisen ystävä..
   Harmaa on aina ollut suosikki, joten siitä sitten hiljalleen se mustakin alkanut
   Viehättämään.

   Poista
 4. Meille tulee uuteen asuntoon Ikean Veddinge-puolikiiltävät/matta-ovet, jotka on nykyisessäkin asunnossamme. Ne on tosi helpot pitää puhtaana, ajattomat ja helppo yhdistellä monenlaiseen tyyliin. Mulla on sellainen fiilis, että korkeakiilto on menossa jo vähän muodista, mutta silti me otettiin kodinhoitohuoneen ja eteisen kaapistoihin korkeakiiltoiset kaapinovet :)

  -Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ne meillekin :) korkeakiilto on kaunista, mutta samaa veikkaan.. Menossa ohi! Ja pelkään kyllästyväni
   Siihen joten vaihtelu virkistää.

   Poista
 5. En malta odottaa sitä sun uuden kodin sisustamista, kun sulla on niin hyvä maku!! :) Meillä oli kanssa edellisessä kodissa kiiltovalkoinen keittiö ja nyt mattavalkoinen, olen kyllä ollut ratkaisuun tyytyväinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos ihana! Eilen saatiin avaimet, ens vkolla alkaa remppa!

   Poista

Kaunis kiitos kommentistasi !